Manisa'daki Operasyonda Çarpıcı Görüntü - Son Dakika
Güncel

Manisa'daki Operasyonda Çarpıcı Görüntü

Manisa'da polis tarafından düzenlenen 'makul şüphe' baskınlarında, başörtülü kadınlar ve avukatlar kelepçelenerek gözaltına alındı.

10.11.2015 19:20  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saat 06.00'da şehir merkezinde 35 ayrı adrese gerçekleştirilen baskınlarda farklı meslek gruplarından 26 kişi gözaltına alındı.

KELEPÇELİ GÖZALTI

Polis, şahısları evlerinden kelepçeleyerek aldı. Gözaltına alınan kişiler, sağlık kontrolü için hastaneye de kelepçeli bir şekilde getirilip götürüldü. Şahıslar, ek hizmet binasından karakollara da kelepçeli bir şekilde gönderildi. Gözaltına alınanlar arasında 2 başörtülü bayan yer aldı. Aynı muamele 2 başörtülü bayana da yapıldı.

GÖZALTINA ALINAN KADIN, İŞ ADAMININ EŞİ

Gözaltındaki bayanlardan birisisin işadamı Ö.Y.'nin eşi S.Y., diğerinin de Bank Asya Manisa Şubesi'nde gişe memuru olarak çalışan S.A. olduğu öğrenildi. İşadamı Ö.Y.'nin eşi S.Y. ve gişe memuru S.A. da evinden kelepçelenerek alındı, yapılan işlemler boyunca kelepçeleri çıkarılmadı. Başörtülü bayanlara vurulan kelepçe, yakınlarını ağlattı.

BARO TEPKİ GÖSTERDİ

Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Manisa'da polis tarafından düzenlenen 'makul şüphe' operasyonunda, Manisa'nın önde gelen avukatları Menderes Hırçıner ve Gürhan Onat ile birlikte 26 kişinin kelepçelenerek gözaltına alınması ve haklarında verilmiş olan yakalama kararının açıkça kanuna aykırı olduğunu söyledi. Baro Başkanı Arslan, kaçma ihtimali olmayan meslektaşlarının yasal koşulları olmaksızın, sabaha karşı evlerine yapılan baskınla ve elleri kelepçelenerek gözaltına alınmalarının kişilik haklarının ağır ihlali niteliğinde olduğunu kaydetti.

Manisa\'daki Operasyonda Çarpıcı Görüntü

Son Dakika Güncel Manisa'daki Operasyonda Çarpıcı Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (157)

  • TÜRK: Başörtülü olunca terörist olunmuyormu,ne varmış bunda..devlet işi bunlar sizin sığ aklınız almaz bunu.İster mini etekli,ister çarşaflı.İster cübbeli-sarıklı ister küpeli-dövmeli suçlu ise çekecek cezasını.. 18 92 Yanıtla
  • cuma cıftepala: akp yapıyorsa bır bıldıgı vardır her seyın sonu onemlı hele bakalım sonunuz ne olacak bırını atıyo ıcerı bırını bırakıyor kım suclu kım sucsuz anlamadık 39 19 Yanıtla
  • tayibin sayesinde tc gidiyor: akp kasarligi 40 18 Yanıtla Mahmut taşçı: Evet gidiyo ama istikrara 7 6
  • DADAS 25: ALLAH var Gam yok bu insanlarin ne silahi ne molotofu var vatanini Seven insanlarla ugrasacaginiza miletin basina Béla olan pkk ayla ugrasin 44 12 Yanıtla Sinan bolu: Vatan hainisiniz. Daha ne olsun. CIA projesisiniz daha ne olsun. Insan degilsiniz. Cikar menfaat örgütüsünüz. Tayyip çok yasa 44 24 DADAS 25: O Senin vatan haini dedigin 170 ülkede sanli bayragimi dalgalandiriyor ya Sen ne yaptin pkk yandasi 1 0
  • dadaş : yaziklar olsun bu ne kin nerde kaldı benim başörtülü bacim diyiş lerin ama sizede kalmaz bu dünya 39 15 Yanıtla beynelminel: ne alak dadaş suc isleyen basartulu olursa elini kolunu sallayarakmi gezsin???kendin nasil algiladin anlayamadım kelepçe isini 20 18
  • oktay : SEÇİMİ KAZANDIK DİYE MASUM İNSANLARİ SUÇLU GÖSTERMEK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ 28 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:03 İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın katılımıyla açıldı. Can, modern ceza infaz rejiminin insanı topluma geri kazandırma anlamında en üst seviyede hizmet verdiğini belirtti. Fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıda, tekstil, gümüş işleme, ahşap hediyelik eşya, deri çanta gibi ürünler sergileniyor.

  • Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü
    14:01 Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü

    Isparta-Antalya Karayolu Bucak Karacaören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otobüs ile otomobil çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi
    13:58 Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi

    Kırıkkale'de Ziya Gökalp Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle park halindeki bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Otomobilde hasar meydana geldi ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek ağacı keserek yolu trafiğe açtı.


Advertisement