Manisa'da "Yaşlılar Köyü" Kurulacak - Son Dakika
Yerel

Manisa'da "Yaşlılar Köyü" Kurulacak

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yaşlıların, barınma, yemek ve değişik sosyal etkinliklerinin gerçekleştirileceği "Yaşlılar Köyü" projesini hayata geçireceklerini bildirdi.

30.03.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yaşlıların, barınma, yemek ve değişik sosyal etkinliklerinin gerçekleştirileceği "Yaşlılar Köyü" projesini hayata geçireceklerini bildirdi.

Çerçi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevindeki yaşlılarla Çamlıca Kafe'de sohbet etti.

Yunusemre Belediyesi olarak yaşlılar için büyük proje gerçekleştireceklerini belirten Çerçi, şöyle konuştu:

"Yaşlılar Köyü'nü oluşturuyoruz. Yaşlılarımızın, barınma, yemek ve değişik sosyal etkinliklerin gerçekleştirileceği, hobi bahçelerinin içinde yer alacağı, sanatsal üretimlerin yapılabileceği, onları hayata daha çok bağlayacak bir yaşam ortamı oluşturacağız. Bu projemizle ilgili Manisa valimizle de görüşmelerimiz oldu. Yer temini konusunda yazışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu projemiz hayata geçirildiğinde Manisa'ya çok önemli bir tesis kazandırmış olacağız. Yaşlılarımıza, engellilerimize sahip çıkmış olacağız."

Belediye olarak Ak Saçlılar Koordinasyon Merkezi (AKKOM) ile Engelli Koordinasyon Merkezi'ni (EKOM) faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Çerçi, "Hem yaşlılarımız, hem de engelli vatandaşlarımızın bizim için ayrı bir önemi var. Onlara karşı her türlü pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da 'Yaşlılar Köyü' Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement