Manisa'da TOKİ Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Manisa'da TOKİ Coşkusu

Manisa\'da TOKİ Coşkusu

Yunusemre Belediyesi ile TOKİ’nin ortak toplu konut projesi büyük ilgi gördü.

17.10.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ile TOKİ'nin ortak toplu konut projesi büyük ilgi gördü. Ankete başvuranların sayısı 10 bini geçti. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Manisalılara teşekkür etti.

Manisa'da ev konut sıkıntısını sona erdirecek hamle Yunusmere Belediyesi'nden geldi. TOKİ ile yapılan yoğun görüşmeler neticesinde Manisa'ya bir seferde 3 bin 450 adet konut yapılması kararlaştırıldı. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde, orta ve dar gelirli vatandaşlara hitap edecek şekilde inşa edilecek.

Alınan yatırım kararı bayram öncesinde Manisalılara duyuruldu. Kararın ardından hızla harekete geçen Yunusemre Belediyesi prosedür gereği TOKİ için anket çalışması başlattı. Pazartesi gününden itibaren şehrin çeşitli noktalarına anket çalışması için stantlar kuruldu. Manolya meydanında kurulan sahne ve yanındaki stantlar vatandaşların akınına uğradı. Anket formlarını almak için sıraya giren vatandaşlar bir yandan başvurularını yaparken bir yandan da sahnede yapılan gösteriler eşliğinde eğlendiler. Özellikle robot gösterisi ilgiyle izlendi.

Vatandaşlar yapılan gösteriye tempo tutarak katılırken, bazı vatandaşlar dayanamayarak sahneye çıkıp oynadılar. Öte yandan Yunusemre Belediyesi görevlileri vatandaşların sorularını cevaplayarak yapılacak olan konutlarla ilgili bilgi verdiler.

TEŞEKKÜRLER MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, başkan yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak ve Hakan Akgöl her akşam stantları ziyaret ederek anketteki son durumu dikkatle takip ediyorlar. Başvuru sayısının hızla ilerlediğini, şuana kadar 10 bini aşkın kişinin TOKİ için anket doldurduğunu ifade eden başkan Çerçi, "Bu ilgi konut sıkıntısının ne aşamada olduğunu net bir şekilde göstermiştir. Projemize yoğun ilgi gösteren Manisalılara, Yunusemrelilere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da TOKİ Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement