Manisa'da Rumeli Ezgileri - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Rumeli Ezgileri

Manisa\'da Rumeli Ezgileri

HEMŞERİ Dernekleri Festivali kapsamında gerçekleştirilen gecede Balkan müziğinin ünlü isimlerinden Suzan Kardeş sahne aldı.

15.10.2014 16:34  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan müziğinin sevilen şarkılarını Manisalı hayranları ile birlikte seslendiren Suzan Kardeş, Manisa'da Rumeli rüzgarı estirdi. Kardeş, gösterdiği performans nedeniyle Manisalılardan büyük beğeni topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi'nin işbirliği ile bu yıl 3. kez gerçekleştirilen Hemşeri Dernekleri Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin 2. gününde Balkan müziğinin ünlü isimlerinden Suzan Kardeş Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı. Suzan kardeş konserini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün'ün yanı sıra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Birol Vardar, Oda ve Derneklerin temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı. Balkan müziğinin sevilen şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendiren Suzan Kardeş, gösterdiği performansla tüm Manisalılara keyifli bir gece yaşattı. Manisalılar ise Suzan Kardeş'in seslendirdiği şarkılara halaylarla eşlik etti.

Başkan Ergün çiçek takdim etti

Konserin sonunda Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve ilçe Belediye Başkanları ile birlikte sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Suzan Kardeş ve ekibine gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür etti. Başkan Ergün, "Bütün başkanlarım adına Manisalılara hayırlı akşamlar diliyorum. Allah bu birlik beraberliğimizi bozmasın. Sevgi içerisinde, birlik içinde, kardeşlik içinde, huzur içerisinde bütün sevdiklerimizle mutlu bir yaşamı Allah bizlere nasip etsin" diye konuştu. Başkan Ergün konuşmasının ardından sanatçı Suzan Kardeş'e mesir macunu ve çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa'da Rumeli Ezgileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement