Manisa'da Kitap Okuma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Kitap Okuma Etkinliği

Manisa\'da Kitap Okuma Etkinliği

Manisa’da Aktif Felsefe Derneği tarafından kitap okuma oranını arttırmak ve topluma örnek olmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

03.10.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Aktif Felsefe Derneği tarafından kitap okuma oranını arttırmak ve topluma örnek olmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Türkiye'de kitap okuma oranlarının düşüklüğüne dikkat çekmek ve kitap okuma oranının arttırılması amacıyla Aktif Felsefe Kültür Derneği tarafından "Kitabını al da gel" sloganıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte dernek üyeleri meydanda bir saat boyunca kitap okudular. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Aktif Felsefe Manisa Temsilcisi Emel Tokuyan, "Biz gerçekten toplumda iyi, güzel, erdemli olandan yana hareket etmek ama biliyoruz ki bilgi olmadan da hareket etmek pek fazla mümkün değil. O nedenle toplumumuzda da kitap okuma oranı çok düşük. Bir kültür derneği olarak istedik ki bizler kitaplarımızı alalım herkesle birlikte okuyalım, örnek olalım. Belki bu yolla birazcık olsun iyi ve güzel olan adına adım atmak mümkün olabilir. Umarım kitap okuyarak daha aydın zamanlara ulaşmamız mümkün olur" diye konuştu.

Tokuyan, etkinliğe her gün farklı mekanlarda kitap okuyarak devam edeceklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Kitap Okuma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement