Manisa'da 'Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor' Projesi - Son Dakika
Yerel

Manisa'da 'Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor' Projesi

Manisa\'da \'Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor\' Projesi

Yunusemre Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu ile hazırlanan “Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor” projesi hayata geçirildi.

20.01.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak organizasyonu ile hazırlanan "Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor" projesi hayata geçirildi.

Yunusemre Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Arif Alkan katıldı. Proje kapsamında il genelinde bulunan 5 okuldan tespit edilen 60 öğrenciye, yüzme sporunun öğretilmesinin yanı sıra spor tesislerinin tanıtılması ve sporla sorunların aşılması amaçlanıyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,

sporculara her türlü desteği vereceklerini vurgulayarak, "Yüzme en önemli spor dallarından bir tanesidir. Bütün çocuklarımıza bunu yaygınlaştırırsak çok daha verimli olur. Tabi en çok sıkıntımız ihtiyaç duyduğumuz şey tesis sorunudur. Bu konuda özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve Belediyemize önemli işler düştüğünü düşünüyorum. Biz Yunusemre Belediyesi olarak spor tesisi yapma konusunda azimliyiz. Yeni bir belediyeyiz proje çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde Yunusemre sınırları içerisindeki pek çok tesisi gençlik kuruluşlarına spor kulüplerine amatör bütün spor dallarına hitap edecek şekilde yapacağız." dedi.

HER OKULDAN 12 ÖĞRENCİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ise, projeye antrenör konusunda destek olacaklarını belirterek, "İlk etapta 5 okuldan 12 öğrenci belirlendi. Bu okullarımızda öğrenim gören toplam 60 öğrenci ile projemizi gerçekleştireceğiz. Bu anlamda bize lojistik destek konusunda Yunusemre Belediyesi destek olacak. Okullar konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek verecek. Biz de tesis ve antrenör konusunda katkı sağlayacağız. Geldiğimiz günden buyana bazı projelere imza attık. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen Sayın Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman bizimle birlikte oldu. Bu projelerimizin sayısı gün geçtikçe artacaktır" diye konuştu.

Projenin yarıyıl tatilinde başlayacağı, eğitimlerin günde 8 saat olmak üzere 4 gün süreceği ve başarılı olması durumunda yaz mevsiminde daha da genişletilerek yapılacağı ifade edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da 'Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement