Manisa'da Beyaz Masa'ya Gelen Sorular Güldürüyor - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Beyaz Masa'ya Gelen Sorular Güldürüyor

Manisa\'da Beyaz Masa\'ya Gelen Sorular Güldürüyor

Manisa'da bir vatandaş, Beyaz Masa'ya parktaki çeşmeyi kullanmanın helal mi haram mı olduğunu sorarak helal ise aracını bu su ile yıkayacağını yazdı.

30.08.2014 15:02  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, Yunusemre Belediyesi Beyaz Masa Birimi'ne şikayet dilekçesi veren bir vatandaş, parkta çim sulamak için yapılan çeşmenin esnaf tarafından kullanıldığını, bu suyun kullanımının helal mi haram mı olduğunu sorarak, helal ise kendi aracını da bu su ile yıkamak istediğini yazdı.

BEYAZ MASA'YA İLGİNÇ ŞİKAYETLER GELİYOR

Yunusemre Belediyesi'nde vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla kurulan Beyaz Masa Birimi'ne çok sayıda şikayet ve istek geliyor. İstek ve öneriler ise kimi zaman görenleri güldürüyor. Beyaz Masa Sorumlusu Özlem Çatıkkaş, 1 Ağustos'ta göreve başladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Şu ana kadar 180 tane dilekçe yoluyla, 200 kişiden ise telefon ile şikayetler aldık. Ayrıca 102 tane de mail yoluyla şikayetler geldi. Şikayetlerin yüzde 80'i çöp sorunlarıyla ilgili geliyor. 1 Eylül'den itibaren çöp işini aldıktan sonra hızlı bir şekilde hizmete başlayacağız. Beyaz Masa'ya çok ilginç şikayetler gelmeye başladı. Bir kişi oturduğu evin karşısındaki çatısı cam ile kaplı sosyal tesise güneş ışınlarının vurduğunu ardından evine yansıdığını belirterek çözüm olarak çatının mat boya ile boyanmasını önerdi. Bizimle ilgisi olmayan şikayeti yetkililere ilettik. Sağolsunlar ilgileniyorlar.

İNEK RAHATSIZLIĞI

Diğer ilginç bir şikayette de bir vatandaş komşusunun keçi beslediğini ve hayvanların hep birlikte gürültülü bir şekilde dolaştığını iletti. Yine bir vatandaş komşusunu bize şikayet etti. Komşusunun evde arı beslediğini evde arıcılık yaptığını bu yüzden de arıların birçok kişiyi soktuğunu bildirerek bizlerden çözüm istedi. Biz de gerekeni yapıyoruz. Böyle ilginç ve tuhaf şikayetlerle çoğumuz karşılaşıyoruz. Gelen şikayetler arasında bir vatandaş şehir içinde yaşadıklarını, komşusunun evde çok sayıda inek beslediğini ve hayvanların kokusundan ve tozundan rahatsız oldukları için şikayette bulundu."

"PARKTAKİ SU İLE ARABA YIKAMAK HELAL Mİ?"

Kendilerine çok sayıda ilginç şikayet geldiğini kaydeden Çatıkkaş, içlerinden en ilgincinin parktaki çeşme suyu ile araba yıkamak isteyen vatandaş olduğunu belirtti. Çatıkkaş, "Bir vatandaş bir parkta çim sulamak için yapılan çeşmeden esnafın su kullandığını, hatta arabalarını yıkadıklarını ve suyun helal mi haram mı olduğunu iletti. Eğer helal ise arabasını kendisinin de yıkayacağını dile getirdi. Biz de yetkililere helal mi haram mı diye sorduk cevabını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Beyaz Masa'ya Gelen Sorular Güldürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement