Manisa'da Arıtma Tesisindeki İş Kazası - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Arıtma Tesisindeki İş Kazası

Manisa\'da Arıtma Tesisindeki İş Kazası

Yunusemre'de arıtma tesisindeki atık su havuzunun motoruna bakım yapmak isterken hayatını kaybeden 3 kişiden 2'sinin cenazesi Manisa'da defnedildi.

27.06.2014 15:11  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre ilçesinde Deri Sanayi Bölgesi'ndeki havuzun motoruna bakım yapmak isterken metan gazından etkilenerek yaşamını yitiren 3 kişiden 2'sinin cenazesi, Manisa'da toprağa verildi.

Ölen işçilerden İbrahim Dursun'un Yeni Mahalle'deki evinin önünde kurulan taziye çadırında babası Muhammet Dursun taziyeleri kabul etti.

İzmir Adli Tıp kurumundan getirilen cenaze, ilk olarak evin önüne getirildi. Eşi Alev Hacer ve kızı Gizem (8), son kez görmek istediklerini belirterek tabutun açılmasını istediler. Tabuta sarılarak ağlayan eşi ve kızını yakınları teselli etmeye çalıştı. Cenaze, okunan duanın ardından, tören için Gülbahçe Mahallesine götürüldü.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Gülbahçe Mezarlığında toprağa verildi.

-Cenaze namazını babası kıldırdı

Mühendis Muhammet Nur Başbelen'in cenazesi ise aynı mahalledeki evinin önünde eşi Aynur ve kızları Nerva (3) ve Nurbanur (5) ile babası Maksud Başbelen ile yakınları tarafından okunan duanın ardından Yeni Cami'ye götürüldü.

Burada emekli öğretim görevlisi olan babası Maksud Başbelen tarafından kıldırılan cenaze namazına Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başbelen'in cenazesi daha sonra Çatal mezarlığında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Satılmış Mercan'ın ise Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Manisa'da dün arıtma tesisindeki atık su havuzunun motoruna bakım yapmak isterken havuza düşen 1'i mühendis 3 kişi metan gazından etkilenerek yaşamını yitirmişti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Arıtma Tesisindeki İş Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement