Manisa 21. Ticaret ve Sanayi Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika
Güncel

Manisa 21. Ticaret ve Sanayi Fuarı Kapılarını Açtı

Manisa 21. Ticaret ve Sanayi Fuarı Kapılarını Açtı

Manisa 474. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında 21. Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı.

22.04.2014 21:28  Güncelleme: 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 474. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında 21. Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı. Fuara, 120 firma ve 58 sivil toplum kuruluşu katılarak, standa açtı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde düzenlenen 21 Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın açılışına Manisa Vali Abdurrahman Savaş, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşları katıldı.

Açılışta konuşan Vali Abdurrahman Savaş, 474. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında açılan fuarın, Manisa'nın tüm illere açılan penceresi olduğunu belirtip, " Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çeşitli firmalar hem Manisa'yı tanıyorlar hem de ilimizi tanıtımına katkı sağlıyorlar. Manisa'nın tanıtımı bakımından sanayi ve ticaret fuarımızın büyük önemi var" diye konuştu.

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, önümüzdeki yıllardaki hedeflerinin Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın kapsamını genişletip uluslararası boyuta taşımak olduğunu belirtip, çalışmaların bu yıl içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Vali Savaş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün ve beraberindeki protokol üyeleri açılış kurdelesini kesip, fuarın açılışı yaptı, stantları gezdi.

22-27 Nisan tarihleri arasında açık olacak fuara bu yıl Bursa, Ankara, İzmir, Balıkesir, Konya, Kayseri, Denizli, Çanakkale illerinden toplam 120 firma katılırken, 58 sivil toplum kuruluşa da stant açtı. Otomotivden, mobilya ya, elektronik eşyadan süs eşyasına kadar 500'e aşkın marka fuarda Manisalıların beğenisine sunuldu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa 21. Ticaret ve Sanayi Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement