Mandıralı'dan Ümit Özat Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Mandıralı'dan Ümit Özat Değerlendirmesi

Mandıralı\'dan Ümit Özat Değerlendirmesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat’ın tribüne gönderilmesi ile ilgili olarak, “Spontane gelişen bir cevap oldu.

25.01.2015 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın tribüne gönderilmesi ile ilgili olarak, "Spontane gelişen bir cevap oldu. Keşke yapmasaydım, kendi adıma üzüldüm. Ama bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ilk yarının son maçını galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Mandıralı, "Karşılaşmanın ilk 25 dakikasından sonra oyunun hakimi bizdik. Sonuna kadar arzulu ve istekli olan bir takımım vardı sahada. Oyundan kopmadık. Pozisyon verdik ama pozisyonda bulduk. Ama gol pası tercihlerini doğru yapsaydık farklı olabilirdi. Futbolda ben değil biz olmalıdır. 90 artıda yüzümüz güldü. Bir maç kazandık.Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Daha çok çalışmalıyız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi desteklediler. Birlikte hareket edersek çok şey başarabilir. Yapmamız gereken tek şey çalışmak" dedi.

"YENİ GELEN OYUNCULAR KONDİSYON KAZANMALI"

"Sakıb neden yedek kaldı, yeni oyuncuların performansını nasıl buldunuz?" sorusuna Mandıralı, "Sakıb değerli bir oyuncum. Hiçbir futbolcuma ön yargılı yaklaşmam. Kadroda yer bulamayan oyuncular bile ilk 11'de yer buluyor. Sakıb son idmanlarda performansı çok hoşuma gitmedi. Yeni gelen oyuncuları kendine göre isim oyuncular. Dört dörtlük hazır değiller. Maç kondisyonu kazanmak futbolcu için önemlidir. Her hafta daha iyi olacaklar. Takımın boyu uzadı. Duran toplarda silahlarımızı iyi kullanmamız anlamına geliyor. Tercihlerimi bu yöndeydi" diye cevap verdi.

ÜMİT ÖZAT AÇIKLAMASI

Mandıralı, Ümit Özat'ın tribünlere gönderilmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Ben olayın içinde değildim aslında. Her teknik adamın kendine göre bir yapısı, karakteri var. Ben kendi takımımla ilgili farklı şeyler yapıyordum. Döndüğüm anda bana bir şeyler söylemeye çalıştı. Ben de elimi havaya kaldırdım. Benim tarzıma yakışmayan bir hareketti. Spontane gelişen bir cevap oldu. Kötü söz söylemedim. Sadece hadi be der gibi elimi havaya kaldırdım. Keşke yapmasaydım, kendi adıma üzüldüm. Ben anlayamadım. Teknik adamlar biraz daha sakin olmalıdır. Ben böyle spontane gelişti üzüldüm. Keşke olmasaydı. Benim tavrım kötü değildi. Bundan sonra böyle bir tavrım olmayacaktır. Ama bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor. Bizi örnek alan gelecek nesiller var."

KAPLAN: "ÜZGÜNÜZ"

Elazığspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Kaplan ise, ilk yarının 28. dakikasına kadar baskılı oynadıklarını belirterek, kontra ataktan gol yediklerini söyledi.

İlk yarının son 15 dakikasında rakibin daha etkili oynamaya başladığını ifade eden Kaplan, "Golün ardından oyun disiplinini yeniden elimiz aldık. İlk yarı beraberlik golünü de bulduk. İkinci yarı rakibi durdurup, kontra atakla gol bulmak istedik. Mehmet Çakır'ın yakaladığı yüzde yüz bir gol pozisyonu var. Değerlendiremedik. Uzatmalarda Emrah Başsan'ın attığı golle mağlup olduk. Üzgünüz. Yine de oyuncularımızın ayaklarına sağlık" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mandıralı'dan Ümit Özat Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.


Advertisement