Manavgat'taki Su ve Cibinlik Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'taki Su ve Cibinlik Dağıtımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, CHP İlçe Örgütü ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in sivrisinek sorunu ve su kesintilerini "siyasi şova çevirdiğini" ileri sürdü.

30.07.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, CHP İlçe Örgütü ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in sivrisinek sorunu ve su kesintilerini "siyasi şova çevirdiğini" ileri sürdü.

Şahin, yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilçeye büyük yatırımlar ve hizmetler yaptığını, halkın mustarip olduğu en büyük sıkıntılardan birinin sivrisinek olduğunu bildiklerini ifade etti.

Larva-yumurta-uçkun mücadelesini aralıksız sürdürdüklerini anlatan Şahin, Manavgat'ta yaşanan su baskınından sonra binalardaki sığınaklar ve alt kotların yeni üretim merkezleri haline gelmesi yüzünden bu sıkıntıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in cibinlik dağıtımını da "siyasi şov" diye nitelendiren Şahin, şöyle konuştu:

"Belediye Başkanı'na sormak istiyorum, vatandaşımıza cibinlik dağıtacağınıza Büyükşehir Belediyesinden devrolan, Ilıca"an, Evrenseki'den, Sarılar ve diğer kapanan belde belediyelerinden, hatta köylerden Manavgat Belediyesine devrolan ilaçlama cihazlarıyla sinek ilaçlarını halkın hizmetine sunsaydınız çok daha iyi olmaz mıydı? 'Büyükşehir Yasası buna imkan vermiyor' diyorsun ancak 17 Haziran 2014'te Büyükşehir Belediyesine yazdığın yazıdan anlaşıldığına göre yetkisiz değilsin. Zira aynı yasaya Alanya Belediyesi de tabi idi. Halkımızın şu merakına ben de iştirak ediyorum. Dağıtılan cibinliklerin mi yoksa dışındaki paketlerin mi maliyeti daha yüksek? Zira içi başkandan, dışı belediyeden. Sinekle mücadeleye ara vermeksizin devam edeceğiz. Sayın Başkan, Manavgat'a katkı vermek istiyorsan, sorumluluğunuzda olan bölgelerde gerekli temizliğin yapılması, su birikintilerinin yok edilmesi, ot ve çalılıkların ortadan kaldırılması konusunda yapacaklarınız cibinlik dağıtmaktan çok daha faydalı olacaktır."

Su şebekelerindeki patlaklar yüzünden yapılan su dağıtımının da "siyasi şova çevrildiğini" ileri süren Şahin, "Su şebekelerindeki patlaklar yüzünden meydana gelen kesintileri siyasi şova çevirip, su dağıtacağınıza keşke görev sizdeyken asbestli boruları değiştirmeyi akıl etseydiniz. Merak etmeyin, o boruları da en kısa sürede değiştirerek halkımıza daha kaliteli ve kesintisiz su temini sağlayacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'taki Su ve Cibinlik Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şennur kafiye: Kendi aileden başka kime dagittin çok merak ediyorum ben susuz yattım sen kime dagittin zenginlerimi biz kimizki sen onu dagit bunu dagit ama bunlardanbiz hiç bir şey gördüğümüz yok 0 0 Yanıtla

Advertisement