Manavgat'ta Anadolu Gençlik Yaz Kursu Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Anadolu Gençlik Yaz Kursu Düzenleniyor

Manavgat\'ta Anadolu Gençlik Yaz Kursu Düzenleniyor

Anadolu Gençlik Derneği’nin tüm Türkiye’de organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2015 programı başlıyor.

25.06.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği'nin tüm Türkiye'de organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2015 programı başlıyor.

AGD Yaz Etkinlikleri kapsamında, Antalya'nın Manavgat ilçesinde de AGD Manavgat Temsilciliği tarafından 20 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında 6 haftalık yaz kursu düzenlenecek. Ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği kursta, yüzme, gezi, piknik ve yarışmaların olacağı sosyal-kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceğini ifade eden Anadolu Gençlik Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, "Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Esmaül Hüsna, ilmihal, örnek şahsiyetler, Peygamberler tarihi, İslam coğrafyası ve temel dini bilgilerle deneme sınavı gibi yarışmalarla öğrencilerimize birçok sürpriz hediyeler beklemektedir" diye konuştu.

Kayıt yaptıran öğrencilere kurs kitapları ve çantasının ücretsiz olarak verileceğini bildiren Gayretli, "4-6 yaş arası ana gurubumuz erkek ve kız, 7 yaş üzeri erkek ve kız ile 12 yaş üzeri yatılı erkek gruplarımız olacaktır. Sınıflarımız 15 ile 20 kişilik olacaktır. Öğrencilerimiz kendi yaş gruplarında sınıflarda öğrenim görecek. Ana sınıfı grubu hariç kızlar ve erkekler ayrı okullarda öğrenim görecektir. Sabah 09.00'da başlayacak derslerimiz 16.00'da sona erecektir. Haftada iki gün öğleden sonra öğrencilerimiz çeşitli geziler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılabilecekler. Toplam 6 hafta sürecek yaz kursumuzda, erkekler Manavgat İmam Hatip Lisesi okul binasında kızlar ise Yunus Emre İlköğretim binasında eğitim görecekler" ifadelerini kullandı.

Gayretli bu yıl ilk kez düzenlenen 12 yaş üstü yatılı erkek kurs kayıtlarının da başladığını kaydederek, başvuruların Anadolu Gençlik binasına yapılabileceğini hatırlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Anadolu Gençlik Yaz Kursu Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement