Manavgat Özel Güvenlikçi 4'üncü Kattan Düştüözel Güvenlikçi 4'üncü Kattan Düştü - Son Dakika
Güncel

Manavgat Özel Güvenlikçi 4'üncü Kattan Düştüözel Güvenlikçi 4'üncü Kattan Düştü

Manavgat Özel Güvenlikçi 4\'üncü Kattan Düştüözel Güvenlikçi 4\'üncü Kattan Düştü

Manavgat'ta saat 01.00 sıralarında, Sorgun Kavşağı yakınındaki Çiğdem Apartmanı'nda meydana gelen olayda, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan, Mersin'in Anamur İlçesi nüfusuna kayıtlı Süleyman Kılıç, henüz bilinmeyen bir nedenle 5 katlı binanın 4'üncü kattaki dairenin balkonundan beton zemine düştü.

15.08.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta saat 01.00 sıralarında, Sorgun Kavşağı yakınındaki Çiğdem Apartmanı'nda meydana gelen olayda, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan, Mersin'in Anamur İlçesi nüfusuna kayıtlı Süleyman Kılıç, henüz bilinmeyen bir nedenle 5 katlı binanın 4'üncü kattaki dairenin balkonundan beton zemine düştü. Etraftaki işyeri sahiplerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, Kılıç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Emniyet yetkilileri, kapısı kilitli olan 4'üncü kattaki dairenin kapısını savcılık kararı ve çilingir yardımıyla açtırarak inceleme yaptı. Kılıç'ın cesedi savcılık incelemesi sonrası Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Süleyman Kılıç'ın bir süre sözleşmeli olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nde uzman çavuş olarak görev yaptığı, daha sonra Manavgat'a gelerek özel güvenlik görevlisi olarak özel bir şirkette işe başladığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat Özel Güvenlikçi 4'üncü Kattan Düştüözel Güvenlikçi 4'üncü Kattan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement