Manavgat İşitme Engelliler'den Milli Takıma İki Oyuncu - Son Dakika
Yerel

Manavgat İşitme Engelliler'den Milli Takıma İki Oyuncu

Manavgat İşitme Engelliler\'den Milli Takıma İki Oyuncu

İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakaları öncesinde gerçekleştireceği kampa Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımından 2 oyuncunun yanı sıra tercüman Guddusi Aydın davet edildi.

21.04.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakaları öncesinde gerçekleştireceği kampa Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımından 2 oyuncunun yanı sıra tercüman Guddusi Aydın davet edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, işitme engellilere spor yaptırmanın yanı sıra Manavgat'ın adını gerek Türkiye gerekse yurt dışında en güzel şekilde duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aydın, "Spor kulübümüz bünyesindeki sporcu ve teknik heyetteki arkadaşlarımızın uluslar arası müsabakalarda başarılı olmaları ve Manavgat'ı temsil etmeleri kulübümüzün başlıca amaçları arasındadır. Bu bağlamda Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakalarına katılacak olan Milli Takımı hazırlık kampına kulübümüzden teknik kadroda tercüman Guddusi Aydın ile sporcularımızdan Seyit Karaca ve Melih Kirişci'nin davet edildi. Bu durum bizleri mutlu etti. İlçemiz Manavgat ve kulübümüz adına gurur verici bir gelişme. İnşallah başarılı bir kamp dönemi geçirip müsabakalara da katılarak ülkemizin başarısına katkı sağlarlar. Kendilerine başarılar diliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat İşitme Engelliler'den Milli Takıma İki Oyuncu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement