Manavgat Efsane Boksör Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Manavgat Efsane Boksör Uğurlandı

Manavgat Efsane Boksör Uğurlandı

Efsane boksör uğurlandı (2) MANAVGAT'TA TOPRAĞA VERİLDİ Rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren eski milli boksör Seyfi Tatar'ın cenazesi, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törenin ardından Manavgat'a getirildi.

24.11.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane boksör uğurlandı (2)

MANAVGAT'TA TOPRAĞA VERİLDİ

Rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren eski milli boksör Seyfi Tatar'ın cenazesi, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törenin ardından Manavgat'a getirildi. Tatar için Kavaklı Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, milli boksör Seyfi Tatar'ın eşi Yasemin Tatar ve çocukları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Türkiye Boksörler Derneği Başkanı Zeki Karalı, eski boksörler ve emniyet mensupları ile çok sayıda kişi katıldı. Tatar'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Daha sonra Tatar'ın eşi Yasemin Tatar ve çocukları taziyeleri kabul etti.

Cenaze sonrası gazetecilere açıklama yapan Türkiye Boksörler Derneği Başkanı ve Beşiktaş boks antrenörü Zeki Karalı, Seyfi Tatar'ın Türk boksunun gelmiş geçmiş en iyi boksörlerinden biri olduğunu belirterek, "Bugün Seyfi ağabeyimize son görevimizi yaptık. Takdiri ilahi, karşı gelinmiyor. Allah rahmet eylesin. Gönül arzu etmiyor böyle cenazelerde buluşmayı. Buraya katılan Seyfi ağabeyimizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat Efsane Boksör Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement