Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Gazetecilerle Buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Gazetecilerle Buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

25.07.2014 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Sözen iftardan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat ve Antalya'da görev yapan basın mensuplarıyla Ramada Otel'de iftar yemeğinde bir araya geldi. Şükrü Sözen sözlerine, gazetecilerin Basın Bayramını kutlayarak başladı. Manavgat'ın Antalya ve Türkiye turizmi açısından çok önemli bir ilçe olduğunun altını çizen Sözen yılda 4 milyon turist ağırladıklarını ve ülke turizmine de 4 milyar dolarlık bir katkı sağladıklarını belirtti.

Manavgat'ta 2. kez göreve seçildiğini hatırlatan Sözen, hizmete devam edeceklerini ve bu hizmetlerden birinin de festivaller olduğunu söyledi. Sözen devam eden sünnet, yağlı güreş ve kültür festivalleriyle Manavgat'ta 250 bin insanı ağırladıklarını söyledi. 5'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali hakkında da bilgi veren Sözen bu festivalin toplumsal birlikteliğe ve sosyal barışa katkı sağlayacağını belirtti. Türkiye'den ve Avrupa'dan birçok motosikletçinin katılımıyla gerçekleşecek olan festival 30 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Manavgat Titreyen Göl Boğaz mevkiinde gerçekleşecek. Festivalde katılımcılar için çadır kurabilecekleri bir alan da olacak. Ayrıca şenlik havasında geçecek olan Motosiklet Festivali'nde Kurtalan Ekspres, Sibel Tüzün, Doğukan Manço, Tuğba Yurt gibi sanatçılar da performans sergileyecekler. Motosiklet turları, konserler ve etkinliklerin yanında da dünyaca ünlü motosiklet akrobatı Troger Mokus da gösterileriyle festivale heyecan katacak. Herkesi bu festivale davet eden Şükrü Sözen "Ben de bir motosiklet tutkunu olarak herkesin özellikle basın mensuplarını orada görmek isterim. Bu festival Türkiye'nin en büyük motosiklet festivalidir" dedi.

Ayrıca Şükrü Sözen, Manavgat'a yaz turizmine alternatif turizm olanakları da oluşturacaklarını belirtti. Bu doğrultuda 450 bin dönüm üzerine kurulan spor kompleksini daha da geliştireceklerini, futbol ve golf müsabakaları düzenleneceğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement