Mana-der'den Vali Erdoğan Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mana-der'den Vali Erdoğan Bektaş'a Ziyaret

Mana-der\'den Vali Erdoğan Bektaş\'a Ziyaret

Manisa Araştırma Derneği (MANA-DER) Başkanı Şaban Mertyürek ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

13.08.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Araştırma Derneği (MANA-DER) Başkanı Şaban Mertyürek ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

MANA-DER Başkanı Şaban Mertyürek, ziyarette yaptığı konuşmada Vali Bektaş'a 'hoş geldiniz' demek ve çalışmaları hakkında bilgi vermek istediklerini söyledi.

Başkan Mertyürek, "MANA-DER olarak gayemiz, dinimizin ve kültürümüzün güzel gördüğü temel ahlaki özellikleri taşıyan insanlarla; açıklık, verimlilik, üretkenlik niteliklerine sahip kurumlarla; erdemli, ahlaklı ve dayanışmacı bir toplulukla ahlaklı, dürüst ve kişilikli bir neslin yetişmesine, huzurlu, güvenli ve yaşanabilir bir dünyanın imar ve inşasına çalışan bir dernek olmaktır. Temel misyonumuz; üretip geliştireceğimiz model, ürün ve projelerle ve en önemlisi yetişmiş insan gücümüzle, insanımızın; tarihiyle, değerleriyle ve evrensel islami ve insani duyarlılıklarla yeniden buluşturulması ve dinimizden, tarihimizden, kültürümüzden ve insan zenginliğimizden kaynaklanan potansiyelimizin açığa çıkması ve faydaya dönüşmesine katkı sağlamaktır" dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mana-der'den Vali Erdoğan Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement