Mamak Belediyesi'nden 31 Mayıs Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi'nden 31 Mayıs Uyarısı

Emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait birinci taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs Pazar günü sona eriyor.

13.05.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait birinci taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs Pazar günü sona eriyor. Mamak Belediyesi, henüz ödeme yapmayan vatandaşları mağdur olmamaları için uyardı. Vatandaşların vergilerini cezalı ödememeleri için tüm tedbirleri alan belediye, veznelerini hafta sonu da açık tutacak. Mükellefler hizmet binasında, Mamak Kültür Merkezi'nde, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan veznelerden vergi borçlarının ödemelerini gerçekleştirebilecek.

CEZALI DURUMA DÜŞMEYİN

Vatandaşların herhangi bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmaması için ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımıza e-belediye uygulamaları, kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Yatırdıkları vergilerin her kuruşu hizmet olarak Mamaklılara geri dönüyor" dedi.

E-BELEDİYE İLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Mamak Belediyesi, www.mamak.bel.tr adresinden zahmetsizce ve online vergi ödeme imkanı da sunuyor. Online hizmetten faydalanacak vatandaşlar, e-belediye sisteminin borç sorgulama bölümünden TC ve sicil numaralarını girerek kredi kartıyla borçlarını ödeyebiliyor. Mamak Belediyesi mükelleflere kredi kartıyla ve posta çeki hesabıyla da ödeme imkanı sunuyor. Mükellefler, zaman kaybını önlemek amacıyla emlak vergisi ödemelerini 210374 numaralı posta çeki numarasından, işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi ödemelerini de 526891 numaralı posta çeki numarasından gerçekleştirebilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi'nden 31 Mayıs Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement