Malmö Şampiyonlar Ligi'ne Katılınca Cibicki'yi Galatasaray'a Satmadı - Son Dakika
Spor

Malmö Şampiyonlar Ligi'ne Katılınca Cibicki'yi Galatasaray'a Satmadı

Malmö Şampiyonlar Ligi\'ne Katılınca Cibicki\'yi Galatasaray\'a Satmadı

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Malmö, Galatasaray'ın istediği 21 yaşındaki Cibicki'yi satmama kararı aldı.

31.08.2015 17:03  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, Malmö'nün genç oyuncusun Pawel Cibicki'yi gündemine aldı. Ancak İsveç ekibi Şampiyonlar Ligi'ne kalınca 21 yaşındaki forveti satmaktan vazgeçti.

Kadrosuna Cenk Gönen ve Jason Denayer'i katan Galatasaray, forvet konusunda da takviye yapmak amacında. Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda Malmö'nün genç oyuncusu Cibicki için ön görüşme yaptı. İsveç ekibi, sarı kırmızılılara Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki sonuca göre yanıt vereceğini iletti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILINCA...

Galatasaray, Cibicki için 750 bin euroyu gözden çıkarmıştı. 2. ön eleme turunda Zalgris'i eleyen Malmö, 3. ön eleme turunda Salzburg'u geçip Play-Off turuna kaldı. İsveç ekibi Play-Off eşleşmesinde Celtic ile karşılaştı. Celtic'e ilk maçta 3-2 yenilen Malmö, rövanşta rakibini 2-0 mağlup edince Şampiyonlar Ligi'ne kaldı.

Sarı kırmızılılar, bu sonuçlardan sonra Malmö'den olumsuz yanıt aldı. İsveç temsilcisi Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Paris Saint Germain ve Shaktar Donetsk ile eşleşti.

32 MAÇTA 3 GOL

1994 doğumlı Cibicki, geçtiğimiz sezon Malmö formasıyla 32 maçta 3 gol kaydetmişti. Forvet ve kanatlarda görev yapabilen genç oyuncu, Polonya Milli Takımı alt yaş kategorilerinde de kendine şans bulmuştu.

Son Dakika Spor Malmö Şampiyonlar Ligi'ne Katılınca Cibicki'yi Galatasaray'a Satmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • cibicki micicki: cibicki ne la ?? ustunde forma var fitbolcumu bu acaba. cibicki hey allahim bea.adini bile soyleyemiyom.Keske gelseydi cincona 2 4 Yanıtla Anti fenevvv: Malmö bile Şampiyonlar liginde ama fenevvvvvvvliler Shakhtar dan yediği Tokat yüzünden hasret kslfilar 5 1
  • Nani: Cincon icin isabet olmus alamazdi zaten pis fakirler:))) 0 3 Yanıtla
  • Kumandan Şakir: buda kim? başka topçu kalmadimi? yazıklar olsun. .altyapida hiç mi gençler yok..birtane bile cikarmiyorsunuz as takima.firsat verin o genç yeteneklere..zaten podolskiden başka kimseyi almadiniz??? 1 0 Yanıtla
  • Anti fenevvv: Kaldılar 0 0 Yanıtla

Advertisement