Maliye Bakanı Şimşek Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakanı Şimşek Gaziantep'te

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dünyaca ünlü Azerbaycan asıllı İngiliz müzisyen Sami Yusuf'un konserine katıldı.

19.04.2015 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dünyaca ünlü Azerbaycan asıllı İngiliz müzisyen Sami Yusuf'un konserine katıldı.

Şahinbey Belediyesince Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda, Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında organize edilen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Konser öncesi yine Şahinbey Belediyesinin düzenlediği ve 195 bin kişinin katıldığı İstiklal Marşı okuma yarışmasında birinci gelen 7 yaşındaki Belinay Demir, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da gözyaşları arasında ezbere okudu.

Bakan Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yanlarına gelen Belinay ile yakından ilgilendi.

Etkinlikte ayrıca Suriyeli iki çocuk da Şimşek ve beraberindeki protokol üyelerine lokum ve kırmızı gül verdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sahneye çıkan Sami Yusuf, çıkardığı albümlerde yer alan eserlerin yanı sıra Türkçe parçalar da seslendirdi.

Bakan Şimşek, konser arasında Yusuf'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Gaziantep'te özel bir gün yaşandığını belirten Şimşek, "Yüce Allah'ın 'Sen olmasaydın kainatı yaratmazdım, habibim' dediği Peygamber efendimizin kutlu doğumu vesilesiyle burada olmak büyük bir mutluluk. Peygamber Efendimizin ümmetinden olmak büyük bir onur. Sizler çok şanslısınız. Bu akşam gerçekten çok özel bir konser var. Belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum" dedi.

Şimşek, Sami Yusuf'a da İngilizce seslenerek teşekkür etti.

Birçok konsere gittiğini ancak bugünkü konserin çok özel olduğunu kaydeden Şimşek, "Gaziantep ve Şahinbey çok şanslı. Benim için de özel bir gün. Çünkü 4 yıl aradan sonra tekrar Gaziantep'teyim. Büyük bir onur ve gurur duyuyorum" diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maliye Bakanı Şimşek Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement