Malezyalı Kadın İş Adamının 3. Karısı Olmak İçin Doktoradan Vazgeçti - Son Dakika
Güncel

Malezyalı Kadın İş Adamının 3. Karısı Olmak İçin Doktoradan Vazgeçti

İngiltere'de Malezya kökenli Nabilah Philips adındaki kadın, iki karısı olan iş adamı Hasan Philips için Cambridge Üniversitesi'ndeki mühendislik doktorasından vazgeçti.

17.09.2014 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere’de çok eşli erkelerle ilgili yeni yayınlanan bir belgeselde 35 yaşındaki Malezya kökenli Nabilah Philips adındaki kadının, iki karısı olan işadamı Hasan Philips için Cambridge Üniversitesindeki mühendislik doktorasından vazgeçtiği ortaya çıktı.

EN AZ 20 BİN KİŞİ VAR

“Men With Many Wives” (Çok eşli erkekler) adlı belgeselde İngiltere’nin Cambridge Üniversitesi’nde mühendislik doktorası yapan Nabilah Philips, iki kadınla evli olan 32 yaşındaki Hasan Philips’in ikinci eşi oldu. Hasan Philips’in 33 yaşında olan Sakinah ve 41 yaşında olan Anub adında iki karısı daha bulunuyor. İngiltere’de resmi olarak bu tür evlilikler yasa dışı sayılsa da, erkekler şeriat kanunlarına göre 4’e kadar kadınla evlenebiliyor. Biritanya’da en az 20.000 kişinin hayatını bu şekilde sürdürdüğü biliniyor.

"ÇOK EŞLİ BİR EVLİLİĞİN İÇİNDE OLMAKTAN MEMNUNUM"

Başından daha önce bir evlilik geçmiş olan Malezya kökenli Nabilah, iki karısı olan eşini çöpçatanlık sitesinden bulmuş. Zaten daha önce başından bir evlilik geçtiği için de kendi tabiriyle “koca olmayı bilen” bir kişiyle evlenmeyi tercih etmiş. “Bizler bu tür bir ilişkiye zorlanan aptal insanlar değiliz. Gerçekten çok eşli bir evliliğin içinde olmaktan memnunum” diye konuşan Nabilah, eşiyle evlenebilmek için Cambridge Üniversitesi'ndeki mühendislik doktorasını bırakmış. Nabilah’ın, hayır işleriyle uğraşan iş adamı kocası Hasan’dan şu anda iki tane de çocuğu bulunuyor.

Malezyalı Kadın İş Adamının 3. Karısı Olmak İçin Doktoradan Vazgeçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Malezyalı Kadın İş Adamının 3. Karısı Olmak İçin Doktoradan Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hahaha: dinimize göre doğru olanı yapmış doktora master dünya işidir, peygamber efendimizin sünnetini uygulamış dinimiz ne derse doğrudur dinden şaşılmaz ha şimdi ha 500 bin sene sonra 14 19 Yanıtla
  • UKKUS;: Aşk ELMA ŞEKERİ' ne benzer. Yalarsan, yalarsın sonunda çubuğu kalır sana. Ama bu kurnaz, kalacak o çubuğun YÜKLÜCE BİR SERVET olacağını hissetmiş demekki. . . 22 1 Yanıtla
  • oksijen: Zavallı tek kocasını akşam mutlu etmek yerine iş yerinde ezildiği yetmiyormuş gibi zavallı erkeğin birde akşam evde kafasını şişiren, , kuru kuru kıskançlıktan başka bir duygu yaşatmayan sürekli arzulanmaktan hoşlandığı halde bir defa kocasını arzuladığını söylemeyi erkeğe koz vermek olduğunu düşünen kısacası bütün hayatı kocasına karşı ince planlar peşinde koşan Türkiye kadınlarından bir hayır gelmez bizim erkeklere. . bu arada para büyük bir faktör. 5 11 Yanıtla
  • Gonyali Kürd: Dul kadın olup zinaya bulaşmaktansa nikahı kıyıp helaliyle yapmak gibisi var mı ? Şeytan sizi fakirlikle korkutmasın gücü yeten evlensin evlenemeyen oruç tutsun. 7 7 Yanıtla
  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement