Malazgirt Halk Eğitim Merkezi'nden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Malazgirt Halk Eğitim Merkezi'nden Örnek Davranış

Malazgirt Halk Eğitim Merkezi\'nden Örnek Davranış

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nün trikotaj atölyesinde hazırlanan atkı ve bereler, Danışmentgazi İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

20.01.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nün trikotaj atölyesinde hazırlanan atkı ve bereler, Danışmentgazi İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Dağıtılan atkı berelerin hocalar tamamıyla el emekleriyle hazırlandığını ifade eden İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fehmi İbek, "Danışmentgazi İlkokulu öğrencilerimize trikotaj bölüm öğretmeni Fatma Kılıç ve diğer öğretmenlerimiz tarafından kendi el emekleriyle örüldü. Atkı ve berelerin malzemelerini biz kendi bünyemizde karşıladık. İstedik ki kışın çok çetin geçtiği Malazgirt ilçemizde çocuklarımız okula gidip gelirken üşümesinler. Bu kış aylarında öğrencilerimiz için atkı bereleri kendi elleriyle ören öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum "dedi.

Danışmentgazi İlkokulu öğrencilerine atkı bere dağıtımı katılan Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, "Bu güzel faaliyetlerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Kendi elleriyle yaparak dağıttıkları malzemeler öğrencilerimizi mutlu etti. Öğrencilerimize bu kış aylarında atkı ve bere yaparak onları sevindiren öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt Halk Eğitim Merkezi'nden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement