Malatya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Malatya'dan Kısa Kısa

Malatya\'dan Kısa Kısa

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, 5. Malatya Film Festival kapsamında Malatya'da bulunan gazetecilerle bir araya geldi.

26.11.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 5. Malatya Film Festival kapsamında Malatya'da bulunan gazetecilerle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İlçe Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın ev sahipliğinde Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın katılımıyla, festival kapsamında kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelindi.

Programda konuşan Polat, film festivalini çok önemsediğini ve daha da geliştirilerek büyümesinden yana olduğunu ifade etti.

Polat, "Çünkü siz fiziki olarak büyürken eğer sanatsal alanda aynı büyümeyi gerçekleştiremezseniz, erdemli şehirlere ulaşma şansınız olmaz. Bizim önümüze erdemli şehirleri hedef olarak koymamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Polat, Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne atanan Müslüm Kahraman ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Cemal Kalay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Polat ziyaretlerde yaptığı konuşmada, emniyet ve  Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişare halinde çalışarak, çok güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını belirtti.

Kahraman ise Malatya halkına hizmet etmenin bir onur ve gurur olduğunu ifade etti.

Kalay da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Belediyemizle güzel çalışmalara imza atacağız" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement