Malatya'da 'Yerel Gazete Al, Altın Kazan' Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Malatya'da 'Yerel Gazete Al, Altın Kazan' Kampanyası Devam Ediyor

Malatya\'da \'Yerel Gazete Al, Altın Kazan\' Kampanyası Devam Ediyor

Malatya’da, ‘Yerel gazete al, altın kazan’ kampanyası berber ve kuaförlerle devam ediyor.

09.02.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, 'Yerel gazete al, altın kazan' kampanyası berber ve kuaförlerle devam ediyor.

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi ile Kahveciler Esnaf Odası işbirliği çerçevesinde, kıraathane, çay ocağı ve kafeler için 6 ay süren 'Yerel gazete al, altın kazan' kampanyasına yeni yıldan itibaren Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'da dahil oldu. BİK Malatya Şubesi ve Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası işbirliğiyle 1 Ocak 2016'da başlayan kampanya 3 ay pilot uygulama olarak Berberler için uygulanacak. Bu kapsamda kampanyanın Ocak ayı ödülünün verilmesi için Akpınar semti Cezmi Kartay Caddesi ve Cumhuriyet Çarşısı civarında Berberler ziyaret edildi. BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ile Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş'ın katılımıyla kampanyanın çekilişi yapıldı. Yapılan çekiliş sonrası Söğütlü Cami civarındaki Hamidiye İş Merkezinde berberlik yapan Ömer Fırat isimli esnafa gram altın hediye edildi. Kampanyayla ilgili açıklama yapan BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, kampanyaya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının da dahil olması nedeniyle, oda başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek "Ocak ayında verilmesi gereken ödülümüzü Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası başkanımızın seçim geçirmesi nedeniyle Şubat ayına ertelemiştik. Esnafları ziyaret ederek, Ocak ayı ödülünü vermiş olduk" şeklinde konuştu. Abacı, kampanya kapsamında 3 ay boyunca berberleri ve kuaförleri ziyaret edeceklerini belirterek "En az 2 yerel gazetenin bayilerden alma şartını kontrol edeceğiz. 2 yerel gazete bulunduran Berberlerin isimlerini torbaya koyacağız. Yapacağımız çekilişle ismi çıkan berbere altın hediye edeceğiz" diye konuştu. Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının projeye destek vererek gazetelerin daha fazla alınıp okunurluk oranının artmasına vesile olacağını söyleyen Abacı "Berberlere tıraş için gelenler de sıra beklerken şehirlerinde ne olup bitmiş haberdar olacaklar. Böylece toplumsal duyarlılık noktasında da önemli bir katkı sunulmuş olacak. Bu noktada zamanın tanığı olan gazetelerin daha fazla alınıp okunması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş ise, oda olarak sosyal sorumluluk projelerine katılmayı her zaman şiar edindiklerini söyleyerek, "BİK Malatya Şubesi ve odamız işbirliğiyle, 'Yerel gazete al, altın kazan' projesinin ilk hediye verme programını gerçekleştirdik. Berber ve Kuaför esnaflarımızın kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Gazete bayilerinden alacakları 2 yerel gazete üyelerimize maddi külfet getirmeyecek. Çünkü bir yerel gazetenin fiyatı 25-40 kuruş. Bunun için yerel gazetelerin alınmasını ve kampanyamıza destek verilmesini istiyoruz. Bizim oda olarak 930 üyemiz var ve birçok üyemiz yerel gazete alıyor. Gazete almayanları da sürekli SMS ile bilgilendirip kampanyamıza destek vermelerini istiyoruz" dedi.

Altın hediyesini kazanan Ömer Fırat isimli Berber esnafı ise, iş yerinde sürekli yerel gazete bulundurduğunu dile getirerek, "Tıraş için gelen müşteriler sıra beklerken gazete okuyorlar. Bu çok önemli bir şey, ben yerel gazete almayan berber ve kuaför esnafı arkadaşlarımı gazete almaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da 'Yerel Gazete Al, Altın Kazan' Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement