Mahsun Kırmızıgül Hayranlarını Üzdü - Son Dakika
Güncel

Mahsun Kırmızıgül Hayranlarını Üzdü

Mahsun Kırmızıgül Hayranlarını Üzdü

'Mucize' filminin gösterimi için Bolu'ya giden ünlü sanatçı, konuşma yaptıktan sonra imza dağıtmadan salondan ayrılınca hayranları hayal kırıklığına uğradı.

30.01.2015 09:39  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'ya 'Mucize' filminin gösterimi için gelen Mahsun Kırmızıgül kısa bir konuşma yapıp, programda olmasına rağmen imza dağıtmadan ayrılınca, hayranları hayal kırıklığı yaşadı.

İMZA İÇİN PLATFORM KURULDU

Bolu Dağı'nda bulunan bir alışveriş merkezine gelen Mahsun Kırmızıgül ile Ali Sürmeli 'Mucize' filminin gösterimine katıldı. İmza günü ve söyleşi için günler öncesinden tanıtımlar yapılırken, alışveriş merkezinin içindeki sinemanın önünde platform kuruldu. Yaklaşık 200 kişi Mahsun Kırmızıgül ve oyuncuları görmek için platformun önünde beklerken, Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli filmin gösterildiği salona girdiler.

Filmi izleyenler karşılarında Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli'yi görmenin sevincini yaşadı. Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli izleyicilerle kısa süre sohbet ettikten sonra söyleşi ve imza günü için platformun bulunduğu alana giderken, sevgi gösterilerinde bulunan hayranlarını selamladılar.

APAR TOPAR GİTTİ

Filmin Avrupa'nın bazı kentleriyle Türkiye'de gösterime girdiğini belirten Mahsun Kırmızıgül, "Filmi şu ana kadar 3 milyon kişi izledi. Film artık bizden çıktı ve artık bu filmin sahibi sizsiniz. Çok teşekkürler" dedi.

Yaklaşık 4 dakika sahnede kalan Mahsun Kırmızıgül'ün kısa konuşmasının ardından gideceğini söylemesi, hayranlarını şaşkına çevirdi. Filmin broşürlerini ünlü sanatçıya imzalatmak ve söyleşide sohbet etmek için bekleyen hayranları Mahsun Kırmızgül'ün apar topar gitmesinin şaşkınlığını yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahsun Kırmızıgül Hayranlarını Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • dinçer sünbül: sizlerde bu adamın sinema flimlerini izlemeye gitmeyin arkadaşlar 23 15 Yanıtla haci nazli: acı varmı acı yazıktır böyle bir emeğe sayğı duyulması lazım belki öngürülmeyen sorun çıkmıştır 9 5
  • murat: bu kurtlerın yüz karasıdır kurtler sayesınde ekmek yiyen birisi menfeati için herseyı yapar bu 27 7 Yanıtla
  • hakkı: imza alıpta ne yapacanız 32 2 Yanıtla
  • HepO: Lan sırf kürt diye kıskanclıktan gebereceksınız valla baskada bişi yok az adam olun 21 11 Yanıtla
  • 2023: Adı üstünde artis kendini bi mal sanıyor gidende suç ama 13 13 Yanıtla
  • Amed: Bu adam devleti çok seviyor Kürtler gitmeyin izlemeyin 8 11 Yanıtla
  • sevda rızaoğlu: ADAMIN DİBİ SONUNA KADAR ARKANDAYIZ 8 8 Yanıtla
  • Mala vuran sıvacı: Delikanlı rumuzlu Şerefsiz Kürtler belliki derin izler bırakmış sende. 9 5 Yanıtla
  • deniz sezgin: düne kadar seda sayanın arkasında geziyordu kendi reklamını yapmak için sözüm ona bu şarkıcı bozuntusu. adam parayı kırdı. şimdi kimseye ihtiyacı kalmadı. tabiki posta koyar gider. eyvallahı yok. onu bu hale getiren şımartan değer veren halktır maalesef. . . siz daha bol bol izlemeye devam edin bu herifi. daha çok yarı yolda bırakır gider ağzınızı açar havaya bakarsınız sonra. . . 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • ABD'li Heyet Yarın Milli Savunma Bakanlığını Ziyaret Edecek.
    18:41 ABD'li Heyet Yarın Milli Savunma Bakanlığını Ziyaret Edecek.

    Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden 4 kişilik bir heyetin yarın Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğini belirtti. Bakanlık kaynakları, Görüşmenin ikili askeri ilişkilerimizin gündeminde yer alan terörle mücadele ve ABD’nin PKK/YPG’ye sağladığı destek başta olmak üzere, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci, Kongre onayı bekleyen tedarik projeleri gibi hususlarda millî güvenlik hassasiyetlerimizin en üst seviyede dile getirilmesi için fırsat oluşturacağı değerlendirilmektedir.” açıklamasında bulundu.

  • Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi
    18:39 Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi

    Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda M.C.Ö. ve O.C.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Operasyonda 3 bin 920 adet sentetik ecza hap ve 209 gram skunk maddesi ele geçirildi. Polisteki sorguları tamamlanan şüphelilerden O.K.C. serbest bırakılırken, M.C.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni Ziyaret Etti
    18:39 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti ve esnaf ile iyi ilişkilerin önemini vurguladı. Seçer, 'Halk Kart' uygulaması ile esnafa katkı sağlandığını belirtti.

  • CHP Milletvekili: İznik'te kadınlar mitinge zorla götürüldü, çocuklar iş yerine gelmek zorunda kaldı
    18:36 CHP Milletvekili: İznik'te kadınlar mitinge zorla götürüldü, çocuklar iş yerine gelmek zorunda kaldı

    CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik'teki bir tekstil atölyesinde yaptığı konuşmada, belediyenin kreşini tatil ettiğini ve bütün Bursa'daki kamu kurumlarının neredeyse tatil edildiğini belirtti. Altaca, personelin zorla mitinge götürüldüğü için çocukların da anneleriyle iş yerine gelmek zorunda kaldığını ifade etti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: O İş Bitti Kardeş... Bir Kişi Çıktı, 'Ekonomiyi Ben Bilirim' Dedi, O Gün Yandık İşte
    18:35 İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: O İş Bitti Kardeş... Bir Kişi Çıktı, 'Ekonomiyi Ben Bilirim' Dedi, O Gün Yandık İşte

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önce Çatalca’nın köylerini ziyaret etti, sonra Cumhuriyet Meydanı’nda halkla buluştu. Cumhuriyet rejiminde yöneticilerin vatandaşa had bildiremeyeceğini vurgulayan İmamoğlu, "Cumhuriyette yönetici, vatandaşına bakarken haddini bilecek haddini. Öyle oy verenmiş, oy vermeyenmiş… Yok, o devir bitti. Öyle mülk sahibi falan yok. Mülk sahibi, 86 milyon yurttaş. Onun için, ‘Ben karar verdim, olacak!’ O iş bitti kardeş. Kanal İstanbul gibi felaket projelerine nasıl ‘dur’ dediysek, ‘dur’ demeye devam edeceğiz. Asla izin vermeyeceğiz” dedi. İmamoğlu, iktidarın ekonomi karnesini değerlendirirken de "Bir kişi çıktı, ‘Ekonomiyi ben bilirim’ dedi; yandık. ‘Ben ekonomistim’ dedi mi? Dedi. O gün yandık işte. Ekonomi yüzümüze bir daha gülmedi... Yakında enflasyonu suçlarsa, şaşırmayın. ‘Bütün suç enflasyonda’ derse, şaşırmayın" diye konuştu.

  • Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı!
    18:34 Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı!

    Hepsiburada, Samsung'un en yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonları olan Galaxy A55 ve A35'i cazip bir teklifle sunuyor. Galaxy A55'in yüksek çözünürlüklü kamera ve Nightography özelliği ile gece bile kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sunarken, Galaxy A35 AI destekli kamera özellikleri ve üstün video kayıt kapasiteleri ile sosyal medyada paylaşımlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyor. Her iki model de geniş depolama seçenekleri, güçlü işlemciler ve 5G bağlantı hızı ile teknoloji severlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu cihazlar Hepsiburada üzerinden 3 taksit imkanı ile satışa sunuluyor, bu da teknoloji severler için kaçırılmayacak bir fırsat.

  • Adana'da Sinem Apartmanı Davası Devam Ediyor
    18:34 Adana'da Sinem Apartmanı Davası Devam Ediyor

    Adana'da, Sinem Apartmanı'nın 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılmasına ilişkin dava kapsamında tutuklu müteahhit Ekrem Naci Sönmez ve tutuksuz Hüseyin Zati Yıldırım ile ortağı avukat Ömer Faruk Gerger ve teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Belma Çıngıloğlu'nun yargılanmasına devam edildi.

  • Samsung, Galaxy AI özelliklerini S23, Fold5 ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor
    18:33 Samsung, Galaxy AI özelliklerini S23, Fold5 ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor

    Samsung, Ocak ayında gerçekleştirdiği etkinlikte en yeni S serisi cihazlarını tanıtmasının yanı sıra, Galaxy AI adıyla yeni yapay zeka sistemini de tanıttı. Şimdilik Galaxy S24 serisinde kullanılabilir olan yapay zeka, yakın zamanda önceki serilere de eklenebilir. Ortaya çıkan iddialara göre Samsung, AI özelliklerini Galaxy S23, Fold5, ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor. İşte Galaxy AI cihazları ve özellikleri…


Advertisement