Mahmut Uslu: Yıldırım'ın Başkanlığı Düşerse Gereği Yapılacak - Son Dakika
Spor

Mahmut Uslu: Yıldırım'ın Başkanlığı Düşerse Gereği Yapılacak

Mahmut Uslu: Yıldırım\'ın Başkanlığı Düşerse Gereği Yapılacak

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşerse gereğini yapacağız. Yeni başkan konusunda görüşme yapmadık." dedi.

18.04.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Şike Davası’nda itirazını reddettiği Başkan Aziz Yıldırım'ın yeniden cezaevine konması ihtimali üzerine olağanüstü toplandı.

Yıldırım'ın yerine düşünülen geçici başkan adayları olarak düşünülen isimlerden basın sözcüsü Mahmut Uslu, toplantının sonunda bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

ÜMİDİMİZ DEVAM EDİYOR

"Yönetim Kurulu toplantımız sona erdi ve gelişmeleri bekleme kararı aldık. Anayasa Mahkemesi'ne yaptığımız bir başvurumuz var, alınacak kararları bekleyeceğiz. 3.5 aydır yeniden yargılama ile ilgili yetkililerden bir cevap alamadık. Ümidimiz devam ediyor. Yürütmeyi durdurma ile ilgili bir müraacatımız var. Tek güvencemiz Anayasa Mahkemesi kaldı.

"E-BİLET ÇAĞDIŞI BİR KARAR"

E-Bilet uygulaması çağdışı bir karar. Cezası ne olursa olsun Fenerbahçe taraftarını mağdur etmeyeceğiz. Biz E-Bilet uygulamasını lig sonuna kadar uygulamayı planlamıyoruz."

"YILDIRIM'IN BAŞKANLIĞI BİZE GÖRE DÜŞMEDİ"

Uslu, "Aziz Yıldırım'ın başkanlığının düştüğüne yönelik haberler var. Gerçekten böyle bir şey var mı?" sorusuna, "Başkanlığı bize göre düşmedi. Bize bu konuyla ilgili herhangi bir tebligat gelmedi. Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşerse gereken yapılacak. Tüzüğümüz çok açıktır. Başkanlık konusunda herhangi bir görüşme olmadı. Başkanımızın bugünkü konuşması bir veda konuşması değil, maç konuşmasıdır. Kendisi yarın da futbolcular ile görüşecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mahmut Uslu: Yıldırım'ın Başkanlığı Düşerse Gereği Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ndr: ne yapcanız daha utanmaz adam bu sefer şikeyi alenimi yapcanız yoksa hükümetmi düşür ceniz yoksa ayıp ya size dokundumu hemen tehtit diğer kuüplere niye kimse bir şey söylemiyor unuma mahmut uslu bu ülke sizin tehtit leriniz takmıyor artık ha şunu unutma tüpcünün akibeti de sizden farklı olmayacak yakındır 8 14 Yanıtla

Advertisement