Mahir Altıkulaç, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Mahir Altıkulaç, Güven Tazeledi

Mahir Altıkulaç, Güven Tazeledi

Kastamonuspor 1966, 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

01.02.2015 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonuspor 1966, 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Kurulda, mevcut başkan Mahir Altıkulaç, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurulda, divan başkanlığını Hayati Bülbül yaptı. Genel Kurulda, yönetim faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu ve bilanço gelir-gider raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca genel kurulda, daha önceden 9 kişi olan yönetim kurulu, 18 kişiye çıkartıldı.

"KASTAMONUSPOR'UN BAŞARISI ÇOK FAZLA KİŞİYİ MUTLU EDİYOR"

Kastamonuspor'un başarısının çok sayıda kişiyi mutlu ettiğine dikkat çeken Vali Şehmus Günaydın, Kastamonuspor olunca herkesin seferber olduğunu ve bu durumu gördüğünde bir vali olarak kendisinin büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Kastamonuspor 1966'nın başarılarının yalnızca Kastamonu'da yaşayanları değil, Kastamonu dışında yaşayan yaklaşık 1 milyon Kastamonuluyu da mutlu ettiğini ifade eden Vali Günaydın, "Kastamonuspor mevzu bahis olduğunda Kastamonu'da yaşayan herkesin seferber olduğunu görüyorum. Bu durum bir vali olarak beni çok mutlu ediyor ve başarı inancımızı geliştiriyor. Şunu da belirtmeliyim ki, Kastamonuspor 1966'nın başarıları yalnızca Kastamonu'da yaşayan vatandaşlarımızı değil, Kastamonu dışında yaşayan yaklaşık 1 milyon hemşerimizi de mutlu ediyor. İl dışına gidip oradaki hemşerilerimizle konuştuğumda ben bunu açık bir şekilde görebiliyorum. Bu şekilde bir birlik yakalanmışken ve bu kadar inanmış insan varken bu işi başaracağımıza yürekten inanıyorum. Yükseleceğiz, yükseldiğimiz yerde kalıcı olacağız ve daha ilerisi için uğraşacağız" dedi.

Kırmızı-Siyahlı taraftarlardan sağduyulu tavrını hiçbir zaman bozmamalarını isteyen Günaydın, "Ligde kritik haftalara giriyoruz. Bazı takımlar kendilerine göre farklı yollara başvurabiliyor. Bu süreçte bizim kendi işimize bakmamız gerekiyor. Önümüzde birkaç kritik hafta kaldı, onları geçtiğimizde ışığı göreceğiz. Bu süreçte taraftarımızın dikkatli olması gerekiyor. 'O bize daha önce bunu yaptı' veya 'Bize orada böyle davrandılar' diyerek yapılacak davranışlar bize bir fayda getirmez aksine tuzağa düşmüş oluruz. Buraya gelen bütün takımlara misafirperverliğimizi gösterelim" diye konuştu.

"SPORDA EN ÖNEMLİ İŞ, HALKI İŞİN İÇİNE DAHİL ETMEK"

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ise, halkın sportif faaliyetleri benimsemesinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Sporla uğraşmak, hele hele futbolla uğraşmak gerçekten çok zor bir iş. Göreve gelen yönetimler her şeylerini ortaya koyup mücadele etseler dahi bazen başarı gelmeyebiliyor. Sporda en önemli iş, halkı işin içine dahil etmek. Halk işin içine dahil olduğunda şehirdeki bürokratından iş adamına, esnafından il yönetimine herkes o işi benimser. Bunu ben yaşayarak gördüm. Erzurum'da Başsavcılık görevini yaptığım dönemde şehirde bir bütünlük yakalandı, halk işin içine girdi ve Erzurumspor hedefi olan 1. Lig'e yükseldi. Biz şimdi daha aşağıdan geliyoruz. İnanıyorum ki, Kastamonuspor bu işi başaracak ve zamanla layık olduğu yere yükselecek" şeklinde konuştu.

"KASTAMONUSPOR'UN KAPISI HERKESE AÇIK"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş da, Kastamonuspor'un Kastamonuluların olduğunu ve kırmızı-siyahlı kulübün herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Kapısının her zaman herkese açık olduğunu vurgulayan Tahsin Babaş, "Spor faaliyetlerinde Kastamonu'da çok güzel şeyler oluyor. Bunun sağlanmasındaki en önemli şey ise halkın desteği. Halkımız bu konuda bizlere destek oldukça bu bizi daha çok çalışmaya ve çaba göstermeye itiyor. Bildiğiniz gibi, Kastamonuspor geçen sezon borcuyla derdiyle her şeyiyle devralındı. Şimdi sıkıntısız olarak faaliyetlerine devam ediyor. Lider konumda olmamız bizleri son derece gururlandırıyor. Liderliğimizin devam etmesini ve sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Şimdilerde 3. Lig'in kaldırılarak il takımlarının 2. Lig'e çıkarılması şeklinde bir mevzuat değişikliği gündemde var. Belki biz 3. Lig'i görmeden bile direkt olarak 2. Lig'e yükseleceğiz. Bu olmasa bile biz daha önce verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Kastamonu ismini en iyi yerde görmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü Kastamonu'da herkes bunu istiyor. Valimiz, yönetimimiz, basınımız, taraftarımız ve halkımızda bu konuda önemli bir birliktelik yakalandı. Şunu da altını çizerek belirtmek istiyorum ki Kastamonuspor'un kapısı herkese açık. Geçmişte kulübün yönetimi üstlenmiş ama çeşitli sebeplerde takımı istenilen noktalara taşıyamamış veya takımı düşürmüş arkadaşlarımıza da sesleniyorum. Onlar belki kimse bu yükün altına girmek istemezken taşın altına ellerini koymuş ve iyi niyetlerle kulüp yönetimini ele almış insanlar. Ben geçmişte Kastamonuspor forması giyen, yöneticilik yapan bazı arkadaşlarımızı göremediğim için üzülüyorum. Bu yolda onlara da çok fazla ihtiyacımız var. Buradan onları da yeniden Kastamonuspor'a hizmet etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

"HERKESİ KASTAMONUSPOR'DA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Kastamonu Kalkınma Vakfı Başkanı aynı zamanda İşadamı Hayati Hamzaoğlu ise, Kastamonuspor 1966'nın başarısının herkesi gururlandırdığını belirterek, kulüp işlerinin yalnızca birkaç kişiye yıkılmaması gerektiğini kaydetti. Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Kastamonuspor 1966 hepimizin takımı ve siyaset üstü bir kurum. Kulübümüzü bir sene içerisinde bu noktaya taşıyan yönetim kuruluna ve Belediye Başkanlığı seçim döneminde yarıştığım Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a verdiği destek sözünü tuttuğu için teşekkür ediyorum. Kastamonuspor konusunda şehirde genel bir ruh yakalanmalı. Maalesef bu ruhun şimdiye kadar yakalanmadığını düşünüyorum. Kulüp işleri birkaç kişi üzerine yıkılmamalı. Herkes kulübe yapabildiği desteği vermeli. Aksi durumda bu iş bir yere kadar gider. Örneğin milletvekillerimiz en azından takımın bir deplasman parasını vermeli. Bu anlamda Mahir Altıkulaç'ın kulübe sürekli gelir sağlayacak projelerini son derece önemsiyorum. Düşünülen bu projelerin hayata geçirilmesi kulübümüze son derece katkı sağlayacaktır."

MAHİR ALTIKULAÇ, GÜVEN TAZELEDİ

İlk kongresini gerçekleştiren Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç, başka adayın olmadığını seçimlerde güven tazeleyerek, tekrar başkanlığa seçildi. Kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç, şöyle devam etti:

"Şehrimizin tanıtımı açısından da büyük öneme sahip olan Kastamonuspor 1966'nın ilk kongresini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Yönetim kurulu olarak bizler Valimizin, Belediye Başkanımızın ve taraftarımızın bize verdiği destek sayesinde büyük bir özveri sarf ederek bugün geldiğimiz noktaya ulaştık. Şu an en yakın rakibimizin 7 puan önünde lider konumdayız. Takımımızın yakaladığı bu başarı şehrimizde büyük bir moral ve özgüven oluşturdu. Şahsıma ve yönetimimize gösterilen teveccühe çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki sezon sonunda özlenen şampiyonluğa ulaşacağız ve bu başarıyı hep birlikte kutlayacağız." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahir Altıkulaç, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement