Mahalleliyi ve Polisi Canından Bezdiren Sürücüye Meydan Dayağı - Son Dakika
Güncel

Mahalleliyi ve Polisi Canından Bezdiren Sürücüye Meydan Dayağı

Mahalleliyi ve Polisi Canından Bezdiren Sürücüye Meydan Dayağı

Zonguldak'ta bir aydır geceleri kullandığı kamyonet ile lastik çektirip, drift atan sürücü mahalledeki bir genç tarafından tekme tokat dövüldü.

11.06.2015 05:18  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde Ömerli Mahallesi Kaynarca Toplu Konutları B1 Blok önünde yaklaşık bir ay boyunca geceleri kullandığı kamyonet ile lastik çektirip, drift atan sürücü mahalledeki bir genç tarafından tekme tokat dövüldü. Yaşanan kavga anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

TERS CEVAP VERDİ

İddiaya göre Murat Ç. (34) 67 TF 736 plakalı kamyonet ile yaklaşık bir aydır gece Kaynarca Toplu Konutları civarına gelip lastik çektirip drift atarak mahalle sakinlerini rahatsız etti. Yapılan tüm ihbarlar ile mahalleye gelen polis ekipleri de bir çok kez peşinden koşturan sürücü her seferinde kaçarak izini kaybettirmeyi başardı. Bu gece yine kullandığı kamyonet ile mahalleye gelen Murat Ç. aynı hareketleri yaptı. kamyonetten inip otobüs durağına oturan ve bir aydır mahalleliyi canından bezdiren sürücüyü tanıyan mahalledeki gençlerden İlhan A. kendisi ile önce konuştu, ters yanıt alınca da saldırmaya başladı.

POLİS EKİPLERİ ELİNDEN ZOR ALDI

Bu sırada mahallede bulunan sürücünün iki arkadaşı da kavgayı görünce İlhan A.'ya saldırmaya başladı. Mahalle sakinlerinin dışarı çıktığını fark eden iki kişi olay yerinden hızla kaçtı. Hırsını alamayan İlhan A. ise ayakta durmakta zorlanan Murat Ç.'yi tekme tokat dövmeye devam etti. Mahalleyi canından bezdiren sürücüyü ise İlhan A.'nın elinden olay yerine gelen polis ekipleri aldı. Olay yerine gelen bir polis memuru ise iki gün önce durdurmak istediği sırada üzerine kamyoneti sürerek kaçan Murat Ç.'ye tepki gösterdi. Polis otosuna bindirilen Murat Ç. hastaneye, İlhan A. ise ifadesi için polis karakoluna götürüldü.

"BİR ŞEKİLDE HEP KAÇIYOR"

Mahalle sakinleri ise yaklaşık bir aydır her gece mahallede yaşananları polis ekiplerine anlattı. Mahalle sakinlerinden Fikret Hoşoğlu, kamyonetin bir aydır mahalleye gelip drift yaptığını söyledi. Hoşoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada "Gecenin bir buçuklarında acı frenler, durdurmaklar. Milleti rahatsız ediyor. Balkonlara çıkıyoruz polise söylüyoruz, polisten kaçıyor bir şekilde. En son yine üç akşam önce yaptı, polis yakalayamadı. Polisin lambalarını görünce saklanıyor. Bu akşamda sopa ile gelip arkadaşı darp ettiler. Darp edenler kaçtı ama asıl arabayı süreni aldı polis. Meğer burada girişte oturuyormuş" dedi.

TEKME TOKAT KAVGA SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan kavga anı ise yakındaki apartmanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde İlhan A.'nın apartmandan çıkarak durakta oturan ve mahalleliyi bıktıran sürücünün yanına giderek önce konuştuğu, bir süre sonrada tekme tokat dövmeye başladığı, mahallede bulunan sürücünün arkadaşlarının geri dönerek İlhan A.'ya saldırdığı ve daha sonrada mahalleliden korkup kaçtıkları görülüyor.

Polis tarafından hastanedeki muayenesinin ardından göz altına alınan kamyonet sürücüsü Murat Ç.'nin yapılan muayenesinde 1,44 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalleliyi ve Polisi Canından Bezdiren Sürücüye Meydan Dayağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Somalı Şehzade: Somada tekme yiyen vandal aklıma geldi. Oda devletin malına zarar vermeye çalışan çapulcuların gazına gelmis bir vandaldi. Oda dayak yedi Buda. Ellerine Saglik. 9 25 Yanıtla
  • Ziya paşamın Bir sözü var bildinmi!: Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir! 31 1 Yanıtla
  • muratti35: helal ellerine sağlık 30 0 Yanıtla
  • Özdemokrat: Mahalle candır! Ellerine saglık ! 30 0 Yanıtla
  • Kfkgk: Sokaklar bunlarla dolu... 28 2 Yanıtla
  • eren: eline sağlık memlekette hukuk yokki en güzeli bu şekilde keşke daha sağlam dovselerdi 28 0 Yanıtla
  • baba23: eline saglık o kardeşimizin az bile yapmış 20 0 Yanıtla
  • hamsikafalı: demiştim sana çok döverler diye :) 16 0 Yanıtla
  • abbas bey: MAHALLE YAŞAM YERİDİR DOSTLUK ARKADAŞLIK YERİDİR BİR BİRİNİN DERDİYLE DERTLENME YERİDİR.. DRİFT YERİ DEĞİLDİR.. ASLINI UNUTURDA DRİFT ATARSAN MAHELLİDEN DE SOPAYI YERSİN..... ELLERİNİZE SAĞLIK .. İHBAR KABUL EDİLİRSE :TEM İST ATAŞEHİR MİMAR SİNAN CAMİ EDİRNE İSTİKAMETİ CUMARTESİ GECELERİ YOL KENARINDA TOPLANIP TEMDE YARIŞ YAPANLARA ZAMAN ZAMAN RASLIYORUM... 12 0 Yanıtla
  • chpmhphdp: Eline saglik 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement