Mahalle İftarları Birlik ve Beraberliğin Sembolü Oldu - Son Dakika
Yerel

Mahalle İftarları Birlik ve Beraberliğin Sembolü Oldu

Mahalle İftarları Birlik ve Beraberliğin Sembolü Oldu

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Mahalle İftarları programları, ramazan ayının maneviyatının hep birlikte yaşandığı beraberliğin ve bütünleşmenin sembolü oldu.

17.07.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Mahalle İftarları programları, ramazan ayının maneviyatının hep birlikte yaşandığı beraberliğin ve bütünleşmenin sembolü oldu.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının Akpınar Mahalle'sindeki bölümü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın katılımıyla Akpınar Camii bahçesi ve meydanında gerçekleştirildi. İftar programına, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıc, Mahalle Muhtarı Behzat Açıkgöz, belediye başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Bakıcı, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte belediye çalışma alanlarını gezerek geçtiğimiz günlerde bahçesi asfaltlanan Şehit Vahit Elmas İlköğretim Okulu bahçesinde incelemelerde bulundu. Programda ayrıca iftar öncesinde Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Ezanın okunması ile hep birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı iftar sonrasında mahalle sakinlerine hitap ederek Mahalle İftarları programlarını Ramazan ayında vatandaşlarla birlikte iftar yapmak, bu mübarek ayı birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde geçirmek ve Ramazanın maneviyatını hep birlikte yaşamak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Başkan Bakıcı konuşmasında "Buraya yapılacak her hizmete kapıları sonuna kadar açtık. Bize her zaman destek veren mahallemize biz de destek verelim istedik. Ekibimiz buraya gelsin, yapılması ne gerekiyorsa yapılsın. Mahalle konağımız için yer belirleme çalışması yaptık, çocuklarımız için oyun sahaları, sentetik sahalar ile ilgili alan çalışması yapıldı. İnşallah buraların da en kısa sürede temellerini atıp, sizlerin hizmetine sunacağız. "Her Mahalleye Bir Mahalle Konağı" projemiz kapsamında buraya farklı bir proje olsun istedik. Bayanlara ve erkeklere olmak üzere ayrı ayrı 2 mahalle konağı yapmayı planlıyoruz" dedi.

Başkan Bakıcı, konuşmasının sonunda programa katılan herkese teşekkür ederek gelecek hafta idrak edilecek bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı. Mahalle İftarı programları 18 Temmuz Cuma günü akşamı 4 Eylül Mahallesi'nde yapılarak sona erecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle İftarları Birlik ve Beraberliğin Sembolü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement