Magazin Gazetecileri Derneği'nden Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Magazin Gazetecileri Derneği'nden Başkan Kocadon'a Ziyaret

Magazin Gazetecileri Derneği\'nden Başkan Kocadon\'a Ziyaret

Magazin Gazetecileri Derneği Yöneticileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

28.06.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin Gazetecileri Derneği Yöneticileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Sinan Tosun, Başkan Yardımcısı Okan Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri İlknur Taş, Ufuk Özcan, Tarkan Abdullahoğlu ve Cinemarine Sinemaları sahibi Cenk Sezgin, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon ile birlikte Bodrum'da magazin haberleri üzerine uzun süre konuşan yöneticiler aynı zamanda her yıl Cinemarine Sinemaları ana sponsorluğunda Bodrum'da yapılan Türk Filmleri Festivali'ne destek vereceklerini ve festivali uluslararası bir boyuta getirmek istediklerini belirttiler.

Magazin Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcısı Okan Sarıkaya, çalışmalardan bahsederek, "Bodrum'da çok büyük bir Cannes potansiyeli var. Bazı festivaller fazla siyasi iradenin altında ve yürüyemiyor. Aslında Türkiye'deki festivallerin tamamı böyle… Sanıyorum bir tek Malatya İl Özel İdaresi'ninki böyle değil, birde Bodrum'un. Dolayısıyla burada bir Cannes yaratmak mümkün, coğrafya olarak, harita olarak, iklim olarak mümkün ve her şeyiyle mümkün. Magazin gazetecileri olarak işin ucundan tutmak ve bunu bir yerlere getirebilmek amacıyla yola çıktık. Bu doğrultuda biz de, Bodrum Türk Filmleri Festivali'ne destek vereceğiz. Seneye yapılan festivalin de uluslararası bir boyuta taşınması doğrultusunda bütün desteğimizi göstereceğiz" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum olarak Türkiye'nin dünyaya açılan en medeni kapısı olduklarını ifade ederek, "Bu kapının magazin ile birlikte kültür ve sanat etkinlikleriyle de açılmasını istiyoruz. Türkiye'de Bodrum isminin haber değeri çok yüksek… Dolayısıyla bu festivaller ve bu tür etkinlikler Bodrum isminin kültür ve sanat faaliyetleriyle de öne çıkmasını sağlıyor. Biz de Bodrum Belediyesi olarak bu tür kültür ve sanat faaliyetlerine desteğimizi sürdüreceğiz. Sizlere de bu anlamlı yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Magazin Gazetecileri Derneği'nden Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement