İzmir'deki Mağarada İnsan Kemikleri Bulundu - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Mağarada İnsan Kemikleri Bulundu

İzmir\'deki Mağarada İnsan Kemikleri Bulundu

İzmir'in Menderes ile Karabağlar ilçelerinin kesiştiği nokta yakınlarındaki dağlık alanda tırmanış yapan dağcılar, bir mağarada insan kemikleri bulundu.

29.11.2015 16:58  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menderes ile Karabağlar ilçelerinin yakınlarındaki dağlık alanda tırmanış yapan dağcılar, bir mağarada insan kemiklerine rastlandı. AKUT ekipleri tarafından mağaradan çıkartılan kemiklerin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

AKUTTAN YARDIM İSTENDİ

Menderes ve Karabağlar ilçe sınırlarının kesiştiği noktadaki dağlık alana çıkan bir grup dağcı, bugün öğle saatlerinde bölge yakınındaki mağaraya girdiklerinde kemiklerle karşılaştı. Kemiklerin bir insana ait olduğunu fark eden dağcılar, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri kemiklerin mağaradan çıkartılması için AKUT'tan yardım istedi. Bölgeye sevk edilen AKUT ekiplerinin çalışmasıyla kemikler mağaradan çıkartılıp İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

CESEDİN KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

Mağaraya çıkmanın neredeyse imkansız olduğu, profesyonel dağcıların bile güçlükle çıktığı belirtilirken, cesedin kimlik ve cinsiyetinin belli olmadığı bildirildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Mağarada İnsan Kemikleri Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • ROJ: akp 17 30 Yanıtla Akp Sampiyon: kes lan 8 15 ahum: Roj neden beni sinirlen diriyorsun roooj neden pkknin igrenc kemikleri bunlar al suriye git 3 7 Aynen: Ahum nickli arkadaş cok güzel sacmalamissin tebrik ederim 1 0
  • Doğulu: AKP sizin kökünüzü kazıyacak. 12 20 Yanıtla
  • sakıncalı polis: jandarma akuttan yardim istiyor.... akutun basarisi. jandarmanin ne hale geldiğinin haberidir!!! depremde akut.. kayiplarda akut.. dagda akut... helal olsun. iyi ki varlar. devletin jandarmasi yeterli degilken akuta devlet destegi verilsin. abuk sabuk tarikatlara para akitana kadar akuta bagislayin da insanliga yarasin. 11 10 Yanıtla
  • %: İZMİR YALAN KÖY ,HERŞEYİ YALAN NE YAZIKKİ BEN İŞİM NEDENLİ BURADA YAŞAMAK ZORUNDAYIM 3 6 Yanıtla guzelizmir: İzmiride yalan olan ne.? Ornek ver.! İki kelimeyle izmiri kotulemek kolaymi saniyorsun.! Ayrica izmirde yasamak ayricalik olup cagdas ve medeni kisilik sahibi olamayanlar, izmirde istesede yasayamazlar cunku bu kentte yobaz , gerici, ve cumhuriyet dusmanlarini asla kabul etmez.!!! 8 4
  • BB: Haberin ne olduğu kimsenin umurunda değil ,burada saçmalamak için yazıyorlar..:) 7 0 Yanıtla ahum: Sen de burdaysan sende sacmalıyon şu an 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement