Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk Hayata Tutunmaya Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk Hayata Tutunmaya Çalışıyor

Ünye ilçesinde fındık bahçesinde yemek yerken başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet eden 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi devam ediyor.

20.07.2015 22:50  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye ilçesinde fındık bahçesinde yemek yerken başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet eden 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi devam ediyor. Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altında bulunan Bayar'ın durumuna ilişkin gazetecilere açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. İsmail Karataş, çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Şu anda hastanın uyutulduğunu belirten Karataş, "Dün akşam çocuğu ameliyata aldık ancak kurşunu çıkaramadık. Kurşun beynin çok önemli bir yerine saplanmış. Çıkartmaya kalksaydık çocuk ölebilirdi" dedi.Karataş, Bayar'ı 3 gün sonra uyandıracaklarını ve duruma göre tekrar ameliyata alacaklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi; "Çocuğun beynindeki kemik parçalarını başarılı şekilde temizledik. Yapabileceğimiz tüm işlemleri başarıyla gerçekleştirdik. 3 gün sonra çocuğu uyandırmaya çalışacağız. Uyandığında durumuna bakacağız. Her şey yolundaysa kurşunu çıkarmak için tekrar ameliyata alacağız. Çocuğun şu anda hayati tehlikesi var" diye konuştu.

Yakınları umutla bekliyor

Bayar'ın dayısı Orhan Yiğit ise doktorlardan güzel bir haber gelmesi için umutla beklediklerini dile getirdi. Ünye ilçesinin İnkur Mahallesi'ndeki fındık bahçesinde, yakınlarıyla yemek yiyen Ozan Bayar'ın başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet etmişti. Ağır yaralanan Bayar, Ünye'deki ilk müdahalenin ardından Fatsa ilçesinde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk Hayata Tutunmaya Çalışıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk Hayata Tutunmaya Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nuray çiçek: Rabbim acil şifa versin .rabbim sevenlerine bağışlasın . 0 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement