Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk - Son Dakika
Yerel

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk

Ünye ilçesinde, 19 Temmuz'da fındık bahçesinde yemek yerken başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet eden 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi devam ediyor.

28.07.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye ilçesinde, 19 Temmuz'da fındık bahçesinde yemek yerken başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet eden 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi devam ediyor.

Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altında bulunan Bayar'ın durumuna ilişkin gazetecilere açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. İsmail Karataş, Bayar'ın durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Çocuğun tedavisine yoğun bakım servisinde devam edildiğini belirten Karataş, "Talihsiz çocuğumuz 10 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. İlk ameliyatını başarılı şekilde atlattı. Yalnız beynin içinde kalan mermi çekirdeğini hala çıkaramadık. Kurşun çok derinde ve hayati fonksiyon görülen bölgeye saplanmış. Gözlerini açtıktan sonra durumunu izleyeceğiz ve tekrar ameliyata alarak kurşunu çıkarmaya çalışacağız" dedi.

Bayar'ın annesi İlknur Yiğit ise umudunu hiçbir zaman yitirmediğini ifade ederek, "Doktor, oğlumun gözlerini açtığını ve vücudunun belirli yerlerinde kıpırdanma olduğunu söyledi. Bundan sonra bekleyip göreceğiz. Çocuğum inşallah iyi olacak ve iyi haberlerini duyacağız" diye konuştu.

Emniyet güçlerinin, kurşunu atan kişiyi araştırdığını kaydeden Yiğit, "Henüz net bir sonuç yok. Vuran kişinin ortaya çıkmasını istiyoruz. Oğlumun canına kasteden kişi cezasını çekecek" ifadesini kullandı.

Baba Kenan Bayar, oğlunun başındaki kurşunun çıkarılması halinde tabancanın kime ait olduğunun belirleneceğini kaydederek, silahı ateşleyen kişinin kendi rızasıyla teslim olmasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement