Maden Ocağında Yaşamını Yitiren Kökez Osmancık'ta Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Maden Ocağında Yaşamını Yitiren Kökez Osmancık'ta Toprağa Verildi

Maden Ocağında Yaşamını Yitiren Kökez Osmancık\'ta Toprağa Verildi

Çorum'un Laçin ilçesine bağlı Gökgözler köyü mevkisindeki kömür işletmesinde yaşamını yitiren Burak Kökez Osmancık'ta toprağa verildi.

26.07.2014 22:06  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum’un Laçin ilçesine Bağlı Gökgözler köyü mevkisinde bulunan açık kömür işletmesinde 04.00 sıralarında meydana gelen elim ve trajedik bir kazada Burak Kökez yaşamını yitirmişti.

Askerden gelir gelmez 8 aydır aynı işletmede eskavatörün bakımında görevli yağcı olarak çalışan 24 yaşındaki Burak Kökez mesai arkadaşları tarafından eskavatörün yanında hareketsiz yatar vaziyette bulunmuştu.

Osmancık C. Savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası otopsisi yapılmak üzere Kökez cenaze aracı ile Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırılmış, yapılan otopsi sonucunda Burak kökez’in iç kanamadan dolayı olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Ailesine teslim edilen Burak Kökez'in bedeni,

Aynı gün Osmancık Beylerçelebi Camiinde (Ulucamiide) Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yapılan dualarla gözyaşları arasında Osmancık Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye Kökez ailesinin dostları,oto galericiler, esnaflar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberler.com İnternet Gazetesi olarak Burak Kökez’e Allah’tan rahmet geride kalan kederli Kökez ailesine başsağlığı ve sabır dileriz…





Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Maden Ocağında Yaşamını Yitiren Kökez Osmancık'ta Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement