Mad Max Ambargosu Kalktı İşte İlk İncelemeler - Son Dakika
Teknoloji

Mad Max Ambargosu Kalktı İşte İlk İncelemeler

Mad Max Ambargosu Kalktı İşte İlk İncelemeler

Mad Max artık resmi olarak piyasaya sürülmüş durumda.

01.09.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

162902_screenshot_07_l

Mad Max artık resmi olarak piyasaya sürülmüş durumda. Bu durumla birlikte yapımın inceleme ambargosu da ortadan kalktı ve yapımın ilk inceleme puanları yavaş yavaş gelmeye başladı.

Mad Max evrenine sahip, devasa açık dünyaya ve bol bol aksiyona sahip olan yapım, dünya genelinde aksiyon oyunu severler tarafından heyecanla bekleniyordu. Son bir kaç gündür ambargonun delinmesiyle gelenve 'in inceleme puanları kafaları oldukça karıştırmıştı. Bugün sabaha karşıysa önemli sitelerde sonunda yapımla ilgili incelemelerini yayınlamaya başladı. Yapımın ilk incelemeleri ortalama ve ortalamanın üzerine ilerlerken, Polygon ve GameSpot'un verdiği düşük puanlar bir kez daha oyuncuların kafasını karıştırmaya yetti.

Polygon yapıma 5/10 puan verirken yapımın; boş dünyası, tatmin etmeyen içeriklerinden ve hatırda kalıcı bir şey sunmamasından yakındı. GameSpot yapıma 6/10 puan vererek yapımın; açık dünya bir oyun olduğunu ve bununla birlikte hikayenin yan görevlerle doldurulduğunu, ancak bunları tamamlamanın zaman harcamaya değecek bir şey olmadığını söyledi. Ayrıca genel olarak tüm sitelerin ortak kanısı ise hikayenin etkileyici olmadığı yönünde oldu.

Mad Max'in şuan için yayınlanmış olan puanlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca yapıma ait incelemeyi kısa bir süre sonra sitemizden de okuyabilirsiniz.

Mad Max Ambargosu Kalktı İşte İlk İncelemeler

IGN: 8.4/10

GamesRadar+: 8/10

Game Informer: 7.5/10

God is a Geek: 7.5/10

GameSpot: 6/10

Polygon: 5/10

Mad Max, PC, PS4 ve Xbox One platformları için bugün satışa sunuldu.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Mad Max Ambargosu Kalktı İşte İlk İncelemeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement