Mustafa Denizli: İyi Bir Sonuç Olmadı - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli: İyi Bir Sonuç Olmadı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, "90 dakika sonunda iyi bir sonuç olmadı" diyerek acı gerçeği itiraf etti.

26.11.2015 05:46  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenilerek, gruptan çıkma şansını kaybeden Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, "90 dakika sonunda iyi bir sonuç olmadı" dedi.

MUSTAFA DENİZLİ: İYİ BİR SONUÇ OLMADI

Karşılaşmayı tribünden izleyen Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, stattan çıkarken gazetecilere çok kısa açıklama yaptı. Deneyimli teknik adam, basın mensuplarının ısrarı üzerine, "Geldim ve futbolcuların yanında oldum. Şimdi de geri dönüyorum" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın aldığı yenilgi hakkında yorum yapmaktan kaçınan Denizli, "90 dakika sonunda iyi bir sonuç olmadı" demekle yetindi.

TAFFAREL: ARTIK GELECEĞE BAKMALIYIZ

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taffarel, "Atletico çok agresif, sonuca giden, güçlü bir takım. İster istemez o ritmi yakalayamadık. Türkiye ligindeki tempo ile Şampiyonlar Ligi'ndeki tempo çok farklı. Taraftarlarımıza güzel bir sonuç armağan etmek istiyorduk ama bu olmadı. Artık geleceğe bakmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

TAFFAREL: SNEIJDER'İN POZİSYONU GOL OLSAYDI...

Taffarel ayrıca, "Atletico karşısında yapmamamız gerektiği halde kalemize biraz yaslandık ve çok boş alan verdik. 11. dakikada Sneijder'in pozisyonu gol olsaydı maçın seyri değişebilirdi. Ama olmayınca Atletico kontrolü ele geçirdi ve maçı kazandı" şeklinde görüşlerini aktardı.








Mustafa Denizli: İyi Bir Sonuç Olmadı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mustafa Denizli: İyi Bir Sonuç Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kadir o: kardesim senin ne isin var tribunde gecsene takimin basina bumu vefa birakin allah askina ya yazik be!!! 12 1 Yanıtla
  • Johnny Rocket: Hiç top oynamadınız ki arkadaş. Yine Muslera kurtardı sizi hezimetten. 7 2 Yanıtla

Advertisement