Şenol Güneş: Beşiktaş'tan Değil, Yurt Dışından Teklif Var - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: Beşiktaş'tan Değil, Yurt Dışından Teklif Var

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, isminin Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak, "Bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi, yurt dışından var" dedi.

22.05.2015 00:33  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0'lık Fenerbahçe galibiyetini değerlendirirken, "3 maçta elimizden kaçırmıştık, bunda galip geldik." dedi. Galatasaray ile oynayacakları final maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Güneş, isminin Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak ise, "Bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi, yurt dışından var." dedi.

"KUPAYI ALIRSAK DAHA İYİ OLACAK"

Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Fenerbahçe'yi 3-0 yenip finale çıktıkları maç sonrası soruları yanıtladı. İkinci maçlarda daha iyi oynadıkları yorumu üzerine Şenol Güneş, "Bizde değişen bir şey yok. Sezon başından beri sahada iyi futbol sergileyeme çalışıyoruz. Güzel futbolla sonuç almaya çalıştık. Ama düşündüğümüz puanları alamadık. Oyuncularımız her gün kendini geliştiriyor. Fenerbahçe ile bu sezon dördüncü maçımız. İlk 3 maçta elimizden kaçırdık. Bugün sonucun böyle olması takdir-i ilahi. Sezonu erken açan bir takım olarak bu performansı sergilediğimiz için mutluyum. Bütün arkadaşlarıma, taraftara, camiaya hayırlı olsun diyorum. Kupayı alırsak daha iyi olacak" dedi.

"BU MAÇTA SORUN OLMADI"

Rövanşa gelirken Fenerbahçe'yi yenebileceklerini düşünerek geldiklerini vurgulayan Şenol Güneş, "Gol atmanın yanında kolay goller yiyoruz. Diğer 3 tane maça göre bugün daha iyi oynadık. 3-0 öne geçmemize rağmen hâlâ rahat değildik. Bu bizim tecrübesiz olduğumuzu gösteriyor. Taraftarın az olması sahayı fazla etkilemedi. Bu onların şanssızlığı, baskı kuramadılar. Hakem Bülent Yıldırım'ı daha önce eleştirdim ama bu maçta bir sorun olmadı. Oyuncularım da kendi oyununu oynamaya çalıştı. İnşallah Galatasaray maçını kazanırız. Sezon başından bu yana sıkıntılarımız var. Ligde güzel maçlar olmadı. İnşallah kupa finali güzel bir maç olur" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'TAN DEĞİL YURTDIŞINDAN TEKLİF VAR"

Bursaspor'un keyif veren bir takım olduğunun hatırlatılması ve isminin Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak ise deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı, "Nihayetinde, futbol bir oyun. Türk futbolunu renkli ve farklı yapmak için antrenör ve oyuncular eksik kalıyoruz. Ben bunu yıkmaya çalışıyorum. Beşiktaş, Avrupa'da iyi sonuçlar almıştı. Brugge maçından sonra moralleri bozuldu. Ancak Türkiye'deki sıkıntılardan dolayı tez kırılıyoruz. Bana göre Beşiktaş yönetimi de oyuncuları da teknik heyeti de başarılıydı. Ancak son maçlarda iyi sonuçlar alamadılar ve eleştiriler onlara yöneldi. Türkiye'de bunları kırmak gerekiyor. Şahsımla ilgili daha önce de söyledim. Söz verdim, bir yılım bitinceye kadar buradayım. Bursa beni, ben Bursa'yı seviyorum; ama bu profesyonel bir iş. Yönetimle oturup konuşacağız. Ortak değerlerde buluşursak, neden olmasın? Beşiktaş'ın teveccühüne teşekkür ediyorum. Ama bana resmi teklif yok. Bunu speküle edip camiayı ve yönetimi zor durumda bırakmamak lazım. Yurtdışından teklifler var. Gelen teklife maçlar bittiğinde, 31 mayıs'ta gelin konuşalım demiştim. Şimdi 3 haziran diyorum. Beşiktaş'ın da yönetimini ve hocasını zor durumda bırakmak istemiyorum. Beşiktaş'tan teklif yok ama yurtdışından var. Hangi takımdan teklif geldiği de bende kalsın."

Şenol Güneş: Beşiktaş\'tan Değil, Yurt Dışından Teklif Var
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şenol Güneş: Beşiktaş'tan Değil, Yurt Dışından Teklif Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • H.: Türkiyede bu adamın duruşu mütaviziliği futbol bilgisi üstüne tanımıyorum..! 12 0 Yanıtla
  • beşiktaş: beşiktaşta gelişmeye açık çok sayıda futbolcu var,tamda şenol güneşlik takım 6 1 Yanıtla
  • memuzin: Gel be şenol hoca. Bu takımı adam etti.... ama gelirken belushi ve josue getirmeyi unutma.... 4 1 Yanıtla
  • ..........: Beşiktaş a gelse iyi olur, takımı yola sokar. 3 2 Yanıtla
  • Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı
    14:18 Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı

    Siirt'te Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Botan Vadisi Milli Parkı'nda yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Siirt Gençlik ve Spor Kulübü pilotları ve Erasmus Değişim Programı kapsamında gelen gençlerin katıldığı etkinlikte, pilotlar yamaçtan havalanarak hedefe inmeye çalıştı. Siirt'in doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, pilotlar ve doğaseverler bir araya geldi.

  • MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Başladı
    14:15 MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Başladı

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde start aldı. Batı Kurumsal Karting Yarışı adıyla düzenlenen organizasyonda, 6-9 yaş micro, 7-12 yaş mini, 12-15 yaş arası junior, 14 yaş üzeri senior ve 30 yaş üzeri master kategorilerindeki ilk yarışlar gerçekleştiriliyor. Yarışlar yarın da devam edecek ve etkinlik ödül töreniyle sona erecek.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti
    14:13 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti. Demirbaş, kulüp antrenörleri ve sporcuları kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirbaş, sporculara her zaman destek olacaklarını belirtti ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ise, Demirbaş'a verdiği destek için teşekkür etti.

  • Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri verildi
    14:10 Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri verildi

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında Karaköy Ortaokulu şampiyon oldu. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan, gençlerin sporla iç içe olmalarının önemine vurgu yaparak öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği
    13:57 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği

    Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği'nde yüzlerce çocuk coşkuyla mücadele etti. Organizasyonlarda çocuklara branşa özgü hediyeler verildi.

  • Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi
    13:43 Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi

    Kepez Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya'da yapıldı. Şampiyonaya 52 ülkeden 431 sporcu katılacak.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    13:42 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında Antalya-Antalya etabıyla başlayacak. 8 etaplık yarış, 28 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. 14 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi yarışacak. Organizasyon, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya bisiklet takımlarına tanıtacak.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.

  • Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor
    13:15 Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor

    İspanya La Liga'nın 32. haftasında Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak olan 'El Clasico' mücadelesi öncesinde lider Madrid ekibi, galibiyetle puan farkını 11'e çıkarmayı hedefliyor. İki takım arasında oynanan 256 maçta Real Madrid 104 kez galip gelirken, Barcelona ise 100 kez kazandı.


Advertisement