"Federasyon ve Diğer Kulüplerle Hep İyi Olacağız" - Son Dakika
Spor

"Federasyon ve Diğer Kulüplerle Hep İyi Olacağız"

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Yasaman, "Yönetim olarak bizim ilk maçımız sayılır." dedi.

31.10.2014 22:47  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yasaman, önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Galip geldiğimiz için çok sevinçliyiz. Yönetim olarak bizim ilk maçımız sayılır. Onun için bu galibiyet daha da anlamlı. Almanya'da Borussia Dortmund ile yapacağımız maç öncesi bu galibiyet bize moral verdi. İnşallah Avrupa'da da bu başarımızı devam ettirip, yeni bir seri yakalamak istiyoruz. İyi günlerin önümüzde olduğunu düşünüyorum" dedi.

Hamdi Yasaman, başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere son günlerde takımla yaptıkları görüşmelerin futbolculara moral verdiğini anlatarak, "Bugün Sabri de oynadı. O da iyi bir performans gösterdi. Bir de son anda galip geldik. Bundan sonra şans bizim yanımızda olsun. Hep galip gelelim, seyircimiz de mutlu olsun. İyi oynadıkça, galip geldikçe seyirci artacaktır. Bugün biraz azdı, galibiyetler geldikçe seyirci de artacaktır. Galatasaray için güzel bir galibiyet oldu" diye konuştu.

Yasaman, Wesley Sneijder'in ilk 11'de maça başlamamasının teknik direktörün tercihi olduğunu vurgulayarak, "Belki dinlendirmek için ilk 11'de yer vermedi. Salı günü bizim için önemli bir maç var. En azından bir beraberlik almak bile bizim için çok önemli. Belki onu düşünmüştür. En iyisini antrenör biliyor. Maçta faydalı da oldu. İkinci yarıda oyuna girerek takımı ateşledi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü'nin ikinci başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu'na dün nezaket ziyaretinde bulunduklarını aktararak, "Bizim ilkemiz herkesle iyi geçinmek. Bir defa spor camiasında artık kavga değil, dostluk istiyoruz. Federasyon ve diğer kulüplerle hep iyi olacağız. Bizim yönetimimiz barış ve dostluğa geldi. Artık bu Türkiye'de spor alanında bunun yürümesi lazım. Galatasaray da buna öncülük edecektir. Bundan şüpheniz olmasın" şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın alacaklarının ödenmemesiyle ilgili sorunu gidermeye çalıştıklarını belirten Yasaman, "Bugün maça çıktılar. Bazı sıkıntıları gidermek ve problemleri çözmek için geldik. Bu problemler halloldu. Hepsi hallolacak. Başarılar geldikçe sorunlar daha çabuk çözülecek" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Federasyon ve Diğer Kulüplerle Hep İyi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.


Advertisement