Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "Bugün ilk kez taraftarımızın önünde galip geldik, çok mutluyuz" Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Kaliteleri bizi yenmeye yetti"

19.10.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Bucaspor'u 5-1 mağlup eden Kayserispor'un teknik sorumlusu Ertuğrul Seçme, "Bugün ilk kez taraftarımızın önünde galip geldik, çok mutluyuz" dedi.

Seçme, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bucaspor'u iyi bir mücadelenin ardından farklı yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Seçme, "Sezon başında Kayserispor Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için hedef koymuştu. O doğrultuda yapılan çalışmalar, transferler Süper Lig içindi. Ancak bugüne kadar yapılan müsabakalarda istediğimiz sonuçları elde edememiştik. Bugün ilk kez taraftarımızın önünde galip geldik, çok mutluyuz" diye konuştu.

Taraftarlardan daha çok destek isteyen Seçme, " Türkiye'nin en iyi statlarından birinde futbol oynuyoruz ama tribünler bomboş. İnşallah ilerleyen haftalarda daha fazla taraftar stada gelir. Taraftarımızla birlikte mutlu sona ulaşmak için biz de üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Kayserispor'un kaliteli futbolcularıyla maçı kazandığını belirtti.

Farklı yenilgide eksik futbolcuların da etkisi olduğunu vurgulayan Karafırtınalar, "4 önemli eksikle buraya geldik, mazeret sunmak hoş değil ama bu gerçek. Bu oyuncular olsa durum daha farklı olabilirdi. Maç 0-0'ken rakibimize verilen penaltı bize saha içerisinden penaltı gibi görünmedi" dedi.

Maçın beli bölümlerinde etkin olduklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını kaydeden Karafırtınalar, şöyle devam etti:

"5-1'lik sporun fazla değerlendirilecek bir durumu yok. Böyle maçlardan sonra konuşmak zor. Etkili oynadığımızı düşünüyorum ama 5-1 tutarsız bir sonuç. Geçen deplasmanda 4, bugün de 5 gol yedik, bu ciddi problem. Kalecimiz 1992, sağ bek 1994 ve sol bek 1995 stoperin biri 1991, diğeri 1995 doğumlu. Yani çok genç bir defans bloğumuz var, bunun acısını çekiyoruz. Kulüp ileride illaki kazanacak ama bu lig çok ağır."

Kayserispor'u galibiyetten dolayı kutlayan Karafırtınalar, "Kaliteleri bizi yenmeye yetti, çok kaliteliler. Bobo ve Nobre ve diğer oyuncular Spor Toto Süper Lig'de oynayacak kalitedeler. Aramızda bir güç dengesizliği kesinlikle vardı. Biz bunu mücadeleyle kapatmak istedik ama bir yere kadar..." ifadesini kullandı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement