Teknik Direktör İpekoğlu: Alabileceğimiz 9 Puan Var - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör İpekoğlu: Alabileceğimiz 9 Puan Var

Teknik Direktör İpekoğlu: Alabileceğimiz 9 Puan Var

Fethiyespor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, her şeye rağmen ligde kalmak için önlerinde alabilecekleri 9 puan olduğunu söyledi.

13.04.2014 16:57  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Tekden Denizlispor'a sahasında 4-1 mağlup olan Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, her şeye rağmen ligde kalmak için önlerinde alabilecekleri 9 puan olduğunu söyledi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Futbolun bir senaryosu olmadığını belirten İpekoğlu, maçın 16. dakikasına kadar şaka gibi iki gol yemeyi hesap edemediklerini anlattı.

İpekoğlu, ilk yarıda 2 gol yedikten sonra savunmada ciddi açıklar verdiklerini ifade ederek, "Her şeye rağmen ligde kalmak için önümüzde alabileceğimiz 9 puan var" dedi.

Sıralamada altta bulunan Boluspor ve 1461 Trabzonspor'un mağlup olmasının son maça kadar şanslarının devam ettiğinin göstergesi olduğuna dikkati çeken İpekoğlu, 9 puanı almaya çalışacaklarını, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyeceklerini dile getirdi.

Lacivert-beyazlıların kaptanı Onur Okan ise kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Tekden Denizlispor cephesi

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise Fethiye'ye gelmeden önce matematiksel olarak kendilerini kurtarmış durumda olmadıklarını, bu galibiyetle takımı kurtardıklarını vurguladı.

Rakiplerinin ofansif oynayacaklarını bildiklerini, buna göre önlem aldıklarını belirten Bizati, takımlarının deplasmanlarda ofansif oyunlara karşı iyi olduğunu kaydetti.

Bizati, oyuncularını "aslanlar gibi" mücadele verdikleri için kutlayarak, "Bizim için lig bitmedi, bu maç öncesinde de bitmemişti, son maça kadar da bitmeyecek. Hedefimiz her maçta ortada olan 3 puanı almak" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör İpekoğlu: Alabileceğimiz 9 Puan Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.


Advertisement