Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Durmuş: ''Bütün planlarımızı, 10 kişi kalmak altüst etti ama buna rağmen çok önemli bir galibiyet aldık'' Fethiyespor Teknik Direktörü İpekoğlu: ''Burada, 4 puanlık avantajımızı yitirdik.

02.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de, sahasında Fethiyespor'u 2-1 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, "Bütün planlarımızı, 10 kişi kalmak altüst etti ama buna rağmen çok önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Durmuş, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçla ilgili olarak 6 puanlık bir maçın ötesinde bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Bulundukları durumun ve sıkıntının farkında olduklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"İlk defa baraja bu kadar yaklaştığımız bir maçtı. Dolayısıyla maç öncesinde bu motivasyon ve psikolojik faktörler bizi ciddi anlamda zorladı. Zaten içinde bulunduğumuz durum belli. Çok yürekli mücadele eden bir oyuncu grubumuz var. Öncelikle buradan onları kutluyorum çünkü bu tür maçlar, bundan sonra hep böyle olacak. Kolay maç zaten yok. Dolayısıyla oyuncularımın maçı kazanma adına ortaya koydukları anlayışı, yüreği, cesareti ve kararlılıklarını kutluyorum. Bu maçta ilk ve son 10 dakika hariç maçın kalan diğer bölümlerinde iyiydik. Çünkü son 10 dakikada 10 kişi kalınca maç çok zor geçti ama maçın genelinde oyunu hak eden, kazanmayı düşünen takım bizdik. İlk yarıya 1-0 önde girince özellikle ikinci yarı savunma bölgesinde kapandık ve arkasında boş alan bırakacağını düşündüğümüz Fethiye'ye çabuk akınlarla gitmeyi hedefledik. İkinci golü de böyle bulduk. Bütün planlarımızı, 10 kişi kalmak altüst etti ama buna rağmen çok önemli bir galibiyet aldık."

-Fethiyespor cephesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da TKİ Tavşanlı Linyitspor'u tebrik ettiğini dile getirdi.

Her iki takım açısından da önemli bir maç olduğunu ifade eden İpekoğlu, "Linyitspor takımının belki de son şansıydı. Bizim için de düşme potasında puan olarak daha fazla arayı açma adına önemli bir maçımızdı. Ancak ligin ikinci yarısının başında devralmış olduğum bir takımın, düşme potasından çıkıp 4 puan öne geçmesi önemliydi. Burada, 4 puanlık avantajımızı yitirdik. Geriye 4 maçımız kaldı. Bu takım eğer düşme potasının dışına çıktıysa, bundan sonra oynayacağımız 4 maçta da ligde kalabilecek puanları alabilecek durumdadır. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız" diye konuştu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement