Hamzaoğlu: İsim Vermek İstemiyorum, Bazı Oyuncular Oyundan Düştü - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu: İsim Vermek İstemiyorum, Bazı Oyuncular Oyundan Düştü

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 berabere biten Astana maçı sonrasında "İsim vermek istemiyorum ama bazı oyuncular oyundan düştü." dedi.

30.09.2015 22:25  Güncelleme: 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda deplasmanda 2-2 sonuçlanan Astana maçında, skor üstünlüğünü koruyamayarak 2 puan kaybeden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, Astana Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Astana'nın da iyi oynadığını belirterek, "İki takım da kazanabilirdi. Pozisyonlar vardı ama 2 puanı kaybeden bizdik. Önde olan ama skoru koruyamayan bizdik. Astana da iyi oynadı ve iyi pozisyonlar yakaladı" dedi.

"ASTANA'YI KUTLUYORUM"

Kazakistan'dan 3 puanla ayrılmayı istemelerine rağmen başaramadıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bugün buradan 3 puanla ayrılmayı düşünüyorduk ama kolay bir maç olmayacağını da biliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Astana takımını kutluyorum. Çok dirençli bir ekip. Maçın sonuna kadar da bu güçlerini koruyorlar" diye konuştu.

Genç teknik adam, maça istedikleri gibi başlamalarına rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR"

"İlk yarıda golü de bulduk ama ikinci yarıda 1-0 önde olmanın etkisiyle oyunu geride kabul edince, rakip üstümüze geldi. Bunu avantaja çevirip, 2. golü bulabilirdik fakat pozisyonları değerlendiremedik. Sonra 1-1 oldu ama ardından 2-1'i yakalamamıza rağmen yine skoru koruyamadık. Son dakikalarda yediğimiz golle 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Demek ki bu ligde herkes herkesi yenebilecek güçte. Her şey değişebilir. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda 3 puan alarak hedefimize doğru gideriz."

"OYUNDAN DÜŞEN ARKADAŞLARIMIZIN OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ"

İkinci yarıda bazı oyuncularda bireysel düşüşler yaşandığını anlatan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Bireysel düşüşlerin biz de farkındayız. İsim vermek istemiyorum ama bazı oyuncular oyundan düştü. Zaten değişiklikleri yaptık. Yaptığımız değişikliklerin de olumlu olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıdaki performansta oyundan düşmelerin etkisi ve koruma içgüdüsü var. Rakip geri düşünce üzerimize geldi. Oyunumuzu o da etkiledi. Oyundan düşen arkadaşlarımızın olduğunun farkındayız" ifadelerini kullandı.

"UMUT BULUT ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut'un elinden geleni yaptığını söyledi.

Burak Yılmaz'ın kendileri için önemli bir kayıp olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Burak ile Umut çok farklı karaktere sahip. Burak bizim için önemli bir kayıp. Onun yokluğunda Umut beklediğimiz performansı göstermeye çalışıyor. Kendisi elinden geleni yapıyor. Biz de bunun bilincindeyiz. Tabii ki daha iyisini istiyoruz, daha iyi şeyler bekliyoruz. Sadece Umut'tan değil, hepsinde bekliyoruz. Umut elinden geleni sahaya yansıtıyor, kendinde olanı veriyor" şeklinde görüş belirtti.

"PODOLSKI İYİ BİR ÇOCUK"

Sosyal medyada Astana maçında protesto edilmesine neden olan Kazakistan ile ilgili paylaşım yapan Podolski'nin yanlış anlaşıldığını bildiren Hamzaoğlu, "Yaptığı paylaşımı bilmiyorum ama duydum. Lukas'ın bilinçli bir şey yaptığını düşünmüyorum. İyi niyetle yaptığı şey burada farklı algılandı. Onu yanlış anlamayın, Podolski iyi bir çocuk" diyerek sözlerini tamamladı.

Hamzaoğlu: İsim Vermek İstemiyorum, Bazı Oyuncular Oyundan Düştü
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hamzaoğlu: İsim Vermek İstemiyorum, Bazı Oyuncular Oyundan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Alanyalı: Bu sonuç sonrası Hamza hocayı eleştirenler çok olacaktır.Haklıdırlar,sonuçta tabelaya göre yorum yapılmakta.Semih basitçe topu taça vursa ilk gol olmayacak.Ama tabi bunun sorumlusu Hamza hocadır.Sağduyulu Gs taraftarının Hamza hocaya sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.Malesef ünal aysal ekonomik olarak takımı tüketmiş ve kaçmıştır.Yeni yönetim bu sorunu halletmek için çalışıyor.Hamza hoca kendi nefsini,kariyerini düşünen biri olsaydı şampiyon olduktan sonra bu olumsuz tabloyu bahane eder bırakabilrdi.Ama o bunu yapmadı,efendi mütevazi kişiliğiyle iyi niyetle çalışmaya devam ediyor.Kesinlikle başarısız olduğunu kabul etmiyorum.Kaldı ki mancini,prandelli gibi acı deneyimler hala tazedir.Pek çok spor yorumcusu ve medya Hamza hocanın gitmesini istiyorlar.Korkuları ikinci bir Fatih Terim olması.Hamza hocada 4-5 yıl üst üste şampiyon olursa bu kişilere konuşacak,yazacak malzeme kalmayacak.Gs taraftarı bu operasyona alet olmamalı,Hocasına sahip çıkmalı. 10 9 Yanıtla
  • Has oglan: Desene bilal, semih selcuk umut diye korkuyonmu akhisar degil burasi alooo 13 2 Yanıtla
  • Kara : Bazı oyuncular oyundan düşmedi hamzaoglu düştü!!!!!!!!!!!!! 7 6 Yanıtla
  • abdo: Hamza hoca seni yerse bu semih le umut yiyecek gibi vazgeç artık bunlardan sınan gümüş le oyna semih in yerine kimi koysan oynar hoca ya Olcan i oynat onun yerine 12 1 Yanıtla
  • Atestopu: Yahu ne rakibinden bahsediyorsun sen.Astana karsindaki Astana.Hey yavrum heyyy 9 2 Yanıtla
  • Çaycı nihat: Bende oynasam elimden geleni yaparım. 11 0 Yanıtla
  • sozun bittigi yer: hamza abi yavas yavas mazeret uretmeyede basladin tukeniyosun belki kredin var ama tukeniyosun uyann artikk 7 3 Yanıtla
  • iyyy: sen galatasarayin teknik direktorusun ne demek isim vermek istemiyomus beyimiz fatih hoca olcak o soyunma odasina bi girer varya.... 9 1 Yanıtla
  • ALİ: Sen adamlara defans yap dersen biz körmüyüz 10 kişi defansa çektin beceriksiz adam defol git bu insanların daha fazla asafını bozma antrenör bozuntusu burası AKHİSAR değil akhisarın nufusu yüzbin GS seyircisi 35 milyon utanmıyorsun 10 kişi defans yapmaya sen git gökçeadada bir mahalleye sana orada bile takım çalıştırtmazlar futbol yoksunu KÖR ADAM 6 4 Yanıtla
  • Hüsmen ağa: Semih çok kötü oynuyor..yedeğe çekilsin. .Umut bulutta aynısı. .gol makinasi değil. traş makinasi olur.ancak 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement