Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Sadece bir maç kazandık, daha çok çalışmamız lazım"

25.01.2015 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'u 2-1 mağlup eden Antalyaspor'da Teknik Direktör Hami Mandıralı, "Sadece bir maç kazandık, daha çok çalışmamız lazım" dedi.

Mandıralı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmanın 25. dakikasından itibaren oyunun hakimiyetini ele geçirdiklerini söyledi.

Futbol adına güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını ve oyundan hiç kopmadıklarını ifade eden Mandıralı, şöyle konuştu:

"Pozisyonlar verdik ancak pozisyonlar da bulduk. Futbolda tercihler var. Sporcu arkadaşlarımız o tercihleri doğru yapamadı. 90. dakikada yüzümüz güldü. Bunun mutluluğunu, keyfini yaşıyoruz. Sadece bir maç kazandık. Daha çok çalışmamız lazım. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlikte hareket edersek, Antalyaspor çok şeyleri başarabilir. Bunu gördük. Bundan sonra daha çok çalışacağız çünkü yapmamız gereken tek şey çalışmak."

Hiçbir oyuncuya karşı ön yargılı olmadığını vurgulayan Mandıralı, daha önce hiç kadro şansı bulamayan oyuncuların da oynama fırsatı elde ettiğini anlattı.

"Sakıb Aytaç'ın son idmandaki performansı hoşuma gitmediği için sahaya böyle bir kadro sürdüm" diyen Mandıralı, "Yeni gelen oyuncuların hepsi, kendine göre isim oyuncular. Tabii ki bu oyuncuları oynatarak kazanabiliriz. 'Erman'ı maç kondisyonu artsın' diye 45 dakika oynatabildik. Maç kondisyonu kazanmak, sporcu için önemli. Dolayısıyla tercihimiz böyle. Herkesin de beklediği oyunculardı. Oynatmazsan da ayrı sıkıntı yaşayabilirsin. Her hafta daha iyi olacaklarını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu hareketi yaptığım için özür dilerim"

Mandıralı, ilk yarının sonunda Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'la tartışmasına ilişkin de her teknik adamın kendine göre yapısı olduğunu dile getirdi.

Mandıralı, Özat'ın kendisine bir söz söylediğini, kendisinin de gayri ihtiyari el hareketi yaptığını aktardı ve şöyle devam etti:

"Kendi tarzıma yakışmayan bir hareketti, spontane gelişen bir cevap oldu. Kötü bir söz söylediğim yok. Sadece el hareketim var. Keşke yapmasaydım. Bu hareketi yaptığım için özür dilerim. Teknik adamlar sakin olmalı. Sonuçta bir takım yönetiyorsunuz. Oyuncularınız da sizi saha kenarında görmek ister. Dolayısıyla keşke olmasaydı."

Mehmet Kaplan

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın hakem tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılan Sportif Direktörü Mehmet Kaplan da ilk 28 dakika inanılmaz baskılı oynadıklarını ifade ederek, oyunun Antalyaspor'un yarı sahasında geçtiğini, pozisyonlar bulduklarını söyledi.

Kontrataktan Diarra'nın attığı golle yenik duruma düştüklerini anımsatan Kaplan, ardından baskılı oyunla beraberlik golünü bulduklarını ifade etti.

Kaplan, ikinci yarıda Antalyaspor'un ataklarını keserek, hızlı çıkışlarla gol aramaya çalıştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Mehmet Çakır ile çok önemli bir pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Maalesef uzatmalarda Emrah'ın attığı golle mağlup olduk. Üzgünüz. Bundan sonra Osmanlıspor maçına iyi hazırlanıp tekrar lige dönmek istiyoruz. Antalyaspor'a bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyoruz. Oyuncularımızın da ayaklarına, yüreklerine sağlık. Bu mücadeleyi ve gerekli oyunu kalan 17 haftaya yayarsak, istediğimiz sonuçları elde ederiz. İstediğimiz noktaya geliriz." - Antalya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement