Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Boluspor teknik direktörü Erginer: "3 golle 3 puan aldık.

25.01.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Ligde Orduspor'u 3-1 mağlup eden Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, "3 golle 3 puan aldık. Skor olarak sevindirici ama oyun olarak daha kat etmemiz gereken yol var" dedi.

Erginer maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Orduspor'un elindeki kadroya göre çok güzel bir oyun sergilediğini ifade etti.

Saygı duyulması gereken bir ekiple oynadıklarını belirten Erginer, "Saha içinde ve saha dışında verdikleri mücadelelerinden dolayı onları kutluyorum. Bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını anımsatan Erginer, "Biz de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. 3 golle 3 puan aldık. Skor olarak sevindirici ama oyun olarak daha kat etmemiz gereken yol var" ifadesini kullandı.

-Orduspor cephesi

Orduspor'un teknik direktörü Ziya Doğan ise ara transfer döneminde takımdan 24 futbolcunun ayrıldığını belirterek, "Paf takımdan 22 oyuncu aldık. On gün içerisinde hazırlanabileceğimizin en iyisi şeklinde hazırlanmaya çalıştık. Ortaya çıkan takım bu şekilde oldu" ifadesini kullandı.

Doğan, futbolcularını ortaya koydukları oyundan dolayı kutladığını ifade ederek, "Oyuna iyi başladık. Mücadele ettik. Bir de bu kadar olumsuzluklara rağmen Antalya kampında 12 gün beraber çalışıp 5 kategori üste çıkarak oyuncularımız futbol oynadı. Bugün de hava şartları ve zemin çok ağırdı" şeklinde konuştu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement