"Yaptığımız Hatalardan 3 Gol Yedik ve Maçı Kaybettik" - Son Dakika
Spor

"Yaptığımız Hatalardan 3 Gol Yedik ve Maçı Kaybettik"

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu, "Yaptığımız hatalardan 3 gol yedik ve maçı kaybettik." dedi.

16.12.2014 18:36  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 3-0 kazandıkları Altınordu maçına ilişkin, "Kupaya verdiğimiz önemi, 3-0'lık galibiyetle tüm Türkiye'ye gösterdiğimize inanıyoruz" dedi.

Seçme, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi futbol ortaya koyarak farklı galip gelmenin önemli olduğunu vurguladı. Haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Seçme, "Kupaya verdiğimiz önemi, 3-0'lık galibiyetle tüm Türkiye'ye gösterdiğimize inanıyoruz. PTT 1. Lig'de olduğu gibi burada da lider olmak mutluluk verici. İnşallah bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz. Kulübümüzde bazı sıkıntılar var, o sıkıntıları şehrin çözeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise yaptıkları basit hatalar sonucunda maçı kaybettiklerini söyledi.

Kayseri'ye kazanmak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İlk yarı tutuk bir futbol ortaya koyduk, topun bizde kalmasını sağlayamayınca da baskı yedik. İkinci yarı oyunun hakimi genelde bizdik, istekli oynadık. Son vuruşlar haricinde hep iyi mücadele ettik. iyi mücadele ve oyun tek başına kazanmaya yetmiyor. Yediğimiz ilk gol bizi demoralize etti. Maçın skoru bu olmamalıydı. Yaptığımız hatalardan 3 gol yedik ve maçı kaybettik." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Yaptığımız Hatalardan 3 Gol Yedik ve Maçı Kaybettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement