Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Boluspor Teknik Direktörü Erginer: "Önümüzde uzun maraton var, tekrar ayağa kalkacak gücümüz var" Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Bugün biz kazanmayı daha çok istedik ve kazandık"

14.12.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un Teknik Direktörü Reha Erginer, 2-0 mağlup oldukları Antalyaspor maçına ilişkin, "Önümüzde uzun maraton var, tekrar ayağa kalkacak gücümüz var" dedi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyaspor karşılaşmasının kendileri için kritik, eşik atlama maçı olduğunu söyledi.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Erginer, "Maça baktığımız zaman benim için hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Üzüldüğüm maçlardan biri oldu. Çok daha iyi oyun bekliyordum" diye konuştu.

Erginer, son haftalarda iyi futbol oynayan bir takım olduklarını belirterek, "Antalyaspor, Bolu'ya puan ya da puanlar almak için gelmiş. Takım, sahasına çok kapandı. Biz de kapanan takımı açamadık ve gerekli hamleleri yapamadık. İstediğimiz oyunu gerçekleştiremedik, üzgünüz" ifadesini kullandı.

Futbolun takım oyunu olduğuna işaret eden Erginer, kazanınca da kaybedince de takım halinde olduklarını anlattı.

Erginer, şunları dile getirdi:

"Kişi ve oyuncuları tek tek suçlamak doğru değil. Takım olarak kaybettik ve bahanelere sığınmamak gerek. Sahaya çıkıyorsanız 11 kişi, gereklerini yapmanız gerekir. Bizim için bunlar bahane değil. Lig burada bitmiyor, Önümüzde uzun maraton var, tekrar ayağa kalkacak gücümüz var. Galibiyeti getirecek o duruşu sahada göstermek gerek. Bu hafta sakatlık, hastalık ve psikolojik anlamda toparlanmamız gereken bir hafta olacak."

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı da oyuncularının sahada yapılması gerekeni yaptığını belirterek, tebrik etti.

Takımda eksikleri olduğunu vurgulayan Mandıralı, "Onları da biliyoruz. Futbol, onun için ilginç. Artısı ve eksisi var. Bugün biz kazanmayı daha çok istedik ve kazandık" değerlendirmesinde bulundu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement