Luis Enrique'den Suarez Açıklaması - Son Dakika
Spor

Luis Enrique'den Suarez Açıklaması

Luis Enrique\'den Suarez Açıklaması

Barcelona teknik patronu, Real Madrid karşısında aldıkları yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

26.10.2014 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Real Madrid karşısında aldıkları yenilgi sonrası yaptığı açıklamalarda Luis Suarez'i ilk 11'de sahaya sürdüğü için pişman olmadığını söyledi.

Dört aylık cezasının sona ermesinin ardından yeni takımının forması altındaki ilk resmi maçına çıkan Uruguaylı yıldız, Neymar'ın golünün asistini yapsa da oyunun ilerleyen bölümlerinde etkisiz kalmış ve 69. dakikada yerini Pedro'ya bırakmıştı.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Enrique, Suarez'i ilk 11'de oynattığı için pişman olup olmadığı yönündeki soruya şu yanıtı verdi: "Hayır. Suarez için verdiği kararla ilgili bir pişmanlığım yok. Sahada kaldığı süre içinde iyi işler çıkarttığını düşünüyorum. Hatta belki beklenenden daha da iyiydi."

Real Madrid'in galibiyeti hak ettiğini söyleyen Enrique, sözlerine şöyle devam etti: "İyi oynadığımız anlar da vardı ama çok fazla hata yaptık. Madrid iyi bir performans ortaaya koydu ve kazanmayı hak etti. Nelerin yanlış gittiğini analiz edeceğiz. Kaybetmek de futbolun bir parçası. Dersimizi çıkaracağız."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Luis Enrique'den Suarez Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement