Luis Advincula Bursaspor'a 3 Yıllık İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Luis Advincula Bursaspor'a 3 Yıllık İmza Attı

Luis Advincula Bursaspor\'a 3 Yıllık İmza Attı

Luis Advincula Bursaspor'a 3 yıllık imza attı "Bana olan güvene karşı çok büyük mutluluk duydum. Burada olmaktan çok mutluyum" Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Perulu sağ bek oyuncusu Luis Advincula, yeşil beyazlı takıma 3 yıllık imzayı attı.

01.08.2015 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Luis Advincula Bursaspor'a 3 yıllık imza attı

"Bana olan güvene karşı çok büyük mutluluk duydum. Burada olmaktan çok mutluyum"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Perulu sağ bek oyuncusu Luis Advincula, yeşil beyazlı takıma 3 yıllık imzayı attı. İmza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile Asbaşkan Faruk Bakgör katıldı.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan 24 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

"Bana olan güvene karşı çok büyük mutluluk duydum. Burada olmaktan çok mutluyum. Daha önce Avrupa'da forma giydim ama hiç büyük kulüpte oynamamıştım. Bugün büyük kulübe geldim, çok büyük heyecan hissediyorum. COPA Amerika'daki performansımı burada da devam ettirerek Bursaspor'un başarısına katkı da bunmak istiyorum. Bu beni çok mutlu edecektir."

"EN BÜYÜK BURSA, ŞAMPİYON BURSA"

Bursaspor tesislerini geldiğinde gezdiğini ve çok etkilendiğini belirten başarılı oyuncu, "Böyle bir tesisimiz olduğunu bilmiyordum. Çok iyi imkanlar var" diyen Advincula, Türkçe olarak, "En büyük Bursa, Şampiyon Bursa" dedi.

Perulu oyuncu, sağ bek pozisyonunda daha iyi performans gösterdiğini belirterek, "Kendimi en rahat hissettiğim pozisyon sağ bek. Milli takımlarda e diğer takımlarda sağ bek oynadım. Ama ben artık Bursaspor oyuncusuyum. Teknik direktörümüz nerede oynatmak isterse orada oynarım. Türkiye ligi futboldaki artan kalitesi ile kendi ülkemde ilgiyi üstüne çekiyor. Transferlerin kalitesi, oynanan futbol ilgi odağı olmuş durumda. Bursaspor oynayabileceğimi düşündüğüm, kendimi gerçekten geliştireceğimi düşündüğüm bir kulüp. Dolayısıyla bütün bu sebeplerle Bursaspor'da olmayı tercih ettim" diye konuştu.

KOCAMAN: 2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise geçtiğimiz yıl Portekiz liginde 32 maça çıktığını ve COPA Amerika turnuvasındaki performansı ile bütün kulüplerin transfer listesine girmişti. 3+1 yıllık anlaşma yaptık. Umarım çok büyük katkı sağlayacaktır. Büyük uğraşlarla transfer ettiğimiz oyuncumuz Bursaspor'umuza hayırlı olsun" dedi. Kocaman, transfer çalışmaları ile ilgili olarak ise, şunları kaydetti:

"2 transferimiz daha olacak. Çalışmalarımız sürüyor. İnşallah onları da gerçekleştireceğiz."

Bakambu'nun 'İspanya'da oynamak istiyorum' şeklindeki açıklamalarının sorulması üzerine Kocaman, "Teknik Direktörümüz bu konuda açıklama yaptı. Her oyuncunun hayali olabilir ama biz kadromuzu bozmak istemiyoruz, bakacağız. Ama yeni başlangıçlar nasıl doğalsa ayrılıklar da doğaldır. Hem kulübün hem futbolcunun menfaati olduğunda transfer olabilir ama biz oyuncu satmak istemiyoruz. Daha önce yakaladığımız eski başarılırımızı tekrar yakalamak istiyoruz" diye noktaladı.

Kocaman, Luis Advincula'nın bonservisinin tamamını aldıklarını sözlerine ekledi.

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Luis Advincula Bursaspor'a 3 Yıllık İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • Aksaray'da fırtına ve toz bulutu etkili oluyor
    16:32 Aksaray'da fırtına ve toz bulutu etkili oluyor

    Aksaray'da fırtına şehir merkezi ve karayollarında etkili oluyor. Fırtınanın etkisiyle poşetler havada uçuşurken, karayollarında yer yer toz bulutları oluşuyor, ağaçlar savruluyor.

  • Gemlik'te İstinat Duvarı Çöktü: Evler Hasar Gördü, Yaralılar Var
    16:30 Gemlik'te İstinat Duvarı Çöktü: Evler Hasar Gördü, Yaralılar Var

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Yenimahalle'de istinat duvarının çökmesi sonucu evlerin hasar gördüğünü ve 2 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayın nedeni bağımsız kurumlar tarafından incelenecek ve sorumlular cezalandırılacak.

  • Nazilli Belediyesi Sağanak ve Fırtına Sonrası Müdahale Etti
    16:28 Nazilli Belediyesi Sağanak ve Fırtına Sonrası Müdahale Etti

    Nazilli Belediyesi ekipleri sağanak ve fırtınanın etkili olduğu bölgelerde müdahale gerçekleştirdi. Yolları açan, devrilen ağaçları kaldıran ve rögar kapaklarını temizleyen ekipler, bölgenin güvenliğini sağladı.

  • Dışişleri Bakanı Fidan:
    16:26 Dışişleri Bakanı Fidan: "bir Numaralı Önceliğimiz İsrail İşgalinin Sona Ermesi ve İki Devletli Formülün Hayata Geçmesi"

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran-İsrail gerilimini değerlendirirken, "Bir numaralı önceliğimiz İsrail işgalinin sona ermesi ve iki devletli formülün hayata geçmesi olmalıdır. Bu olmadığı takdirde dün Yemen'den yapılan saldırılar, bugün İran-İsrail arasındaki gerilim, yarın başka bir savaş türü, öbür gün başka bir ülkenin içinde çıkan başka bir iç karışıklık, toplumsal rahatsızlık. Bunların hepsi olmaya devam edecektir'' dedi. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri,  Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es Sisi’nin çok yakın bir süre içinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini bildirdi.

  • Efes Selçuklu Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    16:24 Efes Selçuklu Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacak. Etkinlikler arasında atölyeler, zeka oyunları, el becerileri atölyeleri ve sahne etkinlikleri yer alacak.

  • Viranşehir Belediyesi'nin borcu 421 milyon TL
    16:24 Viranşehir Belediyesi'nin borcu 421 milyon TL

    DEM Partili Viranşehir Belediyesi Eş Başkanları, AKP'den devralınan belediyenin borcunun 421 milyon 780 bin 594 TL olduğunu açıkladı. Borç miktarının ilerleyen zamanlarda artabileceği belirtildi.


Advertisement