Louie Anderson, Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Louie Anderson, Türkiye'ye Geliyor

Louie Anderson, Türkiye\'ye Geliyor

Efsane çizgi dizinin yaratıcısı ülkemize geliyor.

24.10.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Life with Louie (Afacan), ülkemizde en çok sevilen çizgi film serilerinden bir tanesi. Louie Anderson ve ailesinin eğlenceli maceralarını ekranlara taşıyan çizgi dizi, aslında gerçek olaylardan ilham alıyor. Amerikalı ünlü komedyen Louie Anderson'ın çocukluk hikayelerinden yola çıkılarak hazırlanan seride, özellikle Louie'nin babası Andy'nin de tavırları ve konuşmaları ayrıca sevilir. Şimdilerde YouTube'da ufak bir aratma yaparsanız, bu dizinin Türkçe dublajlı birçok bölümüne ulaşabilirsiniz.


Neyse efendim, ne diyorduk, evet, Louie Anderson, Türkiye'ye geliyor. Facebook'taki Life with Louie sayfasından paylaşılan bilgiye göre ünlü komedyen, Türkiye'yi ziyaret edecek. Romanya ve Türkiye'yi ziyaret edeceğini bildiren komedyen, daha sonra Life with Louie serisinin sevildiği başka ülkelere de gidebileceğini belirtti. Ancak Anderson'ın ülkemize ne amaçla ve ne zaman geleceği henüz belli değil.


Anderson, Türkiye'ye gelip gelmeme konusunu bir süre önce yine aynı Facebook sayfasında takipçilerine sormuş ve büyük ilgi görmüştü. Görünüşe göre bu ilgi de önümüzdeki günlerde karşılıksız kalmayacak.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Louie Anderson, Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement