Lokomotiv Moskova, Türkiye'deki Kampını İptal Etti - Son Dakika
Spor

Lokomotiv Moskova, Türkiye'deki Kampını İptal Etti

Lokomotiv Moskova, Türkiye\'deki Kampını İptal Etti

Putin'in baskısına dayanamayan Lokomotiv'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın iptal edildiğini duyurdu.

27.11.2015 11:24  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'ye yönelik yaptırımlar uygulamaya başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararlı tutumu, daha önce, "Kış kamplarını Türkiye'de yapacağız" diyen Lokomotiv Moskova Kulübü'ne de geri adım attırdı. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Lokomotiv'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın da iptal edildiğini duyurdu.

İKİ KIŞ KAMPINI İPTAL ETTİ

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova, Türkiye'de yapmayı planladığı iki kış kampını iptal ettiğini duyurdu. Rus R-Sport haber sitesinin kulübe dayandırarak verdiği habere göre Moskova ekibi önceden planladığı Antalya beldelerindeki iki kış kampını erteleyerek başka alternatif ülkelere bakmaya başladığını yazdı.

FEDERASYON UYARMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Çarşamba günü Rusya Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Türkiye'de kamp yapmayı planlayan Rus kulüplerinden kararlarını gözden geçirmeleri tavsiyesinde bulunmuştu.

"TÜRKİYE'DE OLACAĞIZ" DEMİŞTİ

Çok sayıda kulüp bu karara uyacaklarını hemen ilan ederken, Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya ilk yaptığı açıklamada, "Türkiye planımızdan vazgeçmeyeceğiz ve kamp planımızı bozmayacağız. Biz kulüp olarak aylar öncesinden bir karar aldık ve masraf yaptık. Ocak ayında Türkiye'de olacağız" ifadesini kullanmıştı.

PUTİN'İN BASKISINA DAYANAMADI

Smorodskaya bu sözlerinin üzerinden 48 saat geçmeden Putin'in baskısına dayanamadı ve takımının Türkiye'de yapmayı planladığı iki kış kampını da iptal etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Lokomotiv Moskova, Türkiye'deki Kampını İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mr: biz 600 sene nasıl ayakta kalmışız o nasıl bi ruhtu çok merak ediyor ve özlüyorum bu ruh mu asırlarca bir olacak çook zor bee.. putinin bir sözüyle koca rusya tek yürek tek ses oluyor bizimkiler utanmazlar neden vurdunuz girmişse ne olmuş diyecek kadar adileşiyor.. 8 4 Yanıtla
  • RUSSIAN TURKISH FRIENDSHIP: Ben Rusya Başbakanlığına E-Mail gönderdim.Rusya,yı Türkiye,yi,,Sanktion,,(yaptırım) larla ve saldırılarla tehdit etmemesini, hatayı biraz da kendinde aramasını,ve halklar arasına düşmanlık sokmamasını,dostluğumuzu devam ettirmesini rica da bulundum.Başka şeyler de yazdım ama, onlar siyaset sırlarıdır.Bizimkiler bir kaç hafta ortaliklarda görünmezlerse çok iyi olur.Yoksa savaş başlayacak. 1 4 Yanıtla

Advertisement